Лідер молодіжної збірної України: Налаштовані вийти на Євро-2025 з першого місця

Ілля Квасниця ставить перед собою максимальну мету.
13 вересня, 08:55
Ілля Квасниця / УАФ
Ілля Квасниця / УАФ

Молодіжна збірна України (U-21) здобула чергову перемогу у відборі до Євро-2025, перегравши команду Північної Ірландії. Підопічні Унаї Мельгоси гарантували собі путивку на молодіжне Євро.

Читайте також: Мельгоса оцінив виступ збірної України U-21 у відборі на Євро-2025

Форвард "молодіжки" Ілля Квасниця підбив підсумки переможного матчу, заговоривши про цілі "синьо-жовтих" на наступні матчі:

"Приємно, коли виконуєш поставлене завдання. Передусім відзначу чудовий мікроклімат в збірній, згуртованість, яка допомагала в скрутні моменти, організацію гри. Це вже заслуга тренерського штабу.

Останні дві перемоги тішать й тому, що були здобуті в напруженій боротьбі. Особливо важко було в Балліміні, коли ми залишилися в середині другого тайму в меншості й північноірландці чинили серйозний тиск. Все ж вдалося вистояти й продовжити переможну серію до восьми матчів.

Після фінального свистка Унаї Мельгоса подякував за гру, побажав не зупинятися на досягнутому. Натякав на те, що треба достойно виступити в завершальних матчах відбору - з Англією та Сербією, що відбудуться в жовтні. Ми самі налаштовані фінішувати на мажорній ноті й вийти на Євро-2025 з першого місця", - цитує Квасницю Sport.ua.

Нагадаємо, молодіжна збірна Україна здобула вісім перемог у восьми матчах відбору на Євро-2025.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: УАФ Ілля Квасниця

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK