Дженоа - Рома 1:1: огляд матчу і результат гри 15.09.2024

Дженоа Маліновського врятувалася на останніх секундах протистояння з римською командою.
15 вересня, 15:44
Дженоа та Рома зіграли внічию / Getty Images
Дженоа та Рома зіграли внічию / Getty Images

У неділю, 15 вересня, Дженоа приймала на своєму полі Рому у рамках четвертого туру італійської Серії А.

Римляни з четвертої спроби знову не змогли здобути першу перемогу в поточному чемпіонаті, завершивши поєдинок внічию 1:1, хоча Артем Довбик постарався допомогти своїй новій команді виграти.

Джерело: Getty Images

Український форвард "вовків" вийшов на цей поєдинок у стартовому складі. Після пів години гри він мав забійний момент, але українець після передачі від Пауло Дібали з близької відстані влучив точно в голкіпера. Згодом уже Стефан Ель-Шаараві не використав свій момент, пробивши з гарної позиції поряд зі стійкою.

Джерело: Getty Images

Утім, своїм дебютним голом за Рому Довбик нарешті відзначився. На 37-й хвилині зустрічі голкіпер генуезців П'єрлуїджі Голліні парирував удар Нікколо Пізіллі, проте український форвард був першим на добиванні та відправив м'яч у ворота. Для цього епізоду знадобилася тривала консультація з VAR на предмет офсайду у партнера по команді українця, але забитий м'яч все ж таки був зарахований.

Читайте також: Довбик відзначився дебютним голом за Рому

На початку другого тайму Довбик мав ще один чудовий шанс, коли після подачі до штрафного майданчика знову розстрілював ворота, але знову влучив у голкіпера. Замінили українця на 81-й хвилині.

Джерело: Getty Images

Український півзахисник Дженоа Руслан Маліновський розпочав цей матч на лаві запасних і з'явився на полі після перерви. Хавбек генуезців відзначився парою небезпечних ударів зі штрафних.

Врятувала ж Дженоа гру на останніх секундах. На 90+6 хвилині Вітінья подав із лівого флангу у воротарський, а Коні Де Вінтер замкнув ударом головою під перекладину.

Джерело: Getty Images

Дженоа, набравши п'ять очок у чотирьох матчах, наразі посідає дев'яте місце в турнірній таблиці Серії А. Рома поки так і не може виграти, маючи на своєму рахунку три нічиї та поразку. "Джаллороссі" йдуть на 15-й позиції.

Статистика матчу Дженоа - Рома четвертого туру чемпіонату Італії

Дженоа - Рома 1:1

Голи: Де Вінтер, 90+6 - Довбик, 37

Очікувані голи (xG): 1.10 - 2.32
Володіння м'ячем: 48% - 52%
Удари: 15 - 14
Удари у площину: 7 - 6
Кутові: 4 - 5
Фоли: 9 - 12
Атаки: 102 - 94

Дженоа: Голліні - Де Вінтер, Вольякко (Вітінья, 46), Васкес - Сабеллі, Френдруп, Бадель (Богінен, 80), Торсбю (Маліновський, 46), Мартін - Пінамонті, Екубан (Екатор, 80).

Рома: Свілар - Манчіні, Ндіка, Анхеліньйо - Салемакерс (Ермосо, 50), Пізіллі (Пеллегріні, 62), Крістанте, Коне, Ель-Шаараві (Челік, 62) - Дібала (Бальданці, 62), Довбик (Шомуродов, 81).

Попередження: Де Вінтер - Пізіллі, Пелелгріні, Шомуродов.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK