Новий тренер Роми: Ми можемо побачити трійку Соуле, Довбика і Дібали в атаці

Іван Юрич висловився про те, чи можуть два аргентинця грати разом з Артемом.
Вчора, 22:41
Іван Юрич / Getty Images
Іван Юрич / Getty Images

Новий наставник Роми Іван Юрич провів прес-конференцію напередодні свого дебюта на чолі римлян.

Хорватський спеціаліст заявив, що не помітив жодних проблем з ментальним станом команди після невдалого старту.

Читайте також: Довбик повечеряв з фанатами Роми

"Коли тренери втрачають роботу, результати завжди мають вплив на це, Даніеле також казав це, коли прийшов на посаду. Ви не отримуєте результатів і ризикуєте бути звільненим – так воно і буває. І це сталося тут.

Я відчуваю, що команда віддала все заради Даніеле. Іноді ти очолюєш команду, і ти відчуваєш проблеми навколо. Я не помітив цього тут. Команда віддала все, що мала для тренера. Не було ніяких питань. Я вважаю, що єдиною причиною були результати, як і для всіх тренерів у світі".

Також Юрича окремо спитали про Пауло Дібалу, та чи може він грати в трійці нападу разом з Артемом Довбиком і Матіасом СОуле.

"Пауло розумний, і він також чудово працює в обороні – він завжди добре розміщується на полі. Ми всі знаємо його якості. Я хотів би зіграти з ним на позиції правого форварда, він може зміщуватися до центру під ліву ногу.

Останніми днями я бачив, що він дуже добре справляється з обома фазами гри. Зрозуміло, що йому не потрібно робити забігання на 100 метрів. Однак він виконує захисну роботу дуже ретельно. Я не бачу жодних проблем в атаці, якщо він у формі. Навіть зараз ви бачите гравця чудової якості.

Соуле і Дібала можуть грати разом. Я думаю, що Дібала не грав через те, що з ним відбувалося. Абсолютно так, вони обидва можуть грати разом, без проблем, - сказав Юрич.

 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рома

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK