Гравець Ман Сіті: Арсенал - майстри темних мистецтв, вони завжди шукають драму проти нас

Мануель Аканджі висловився про запеклий матч між командами на минулих вихідних.
Сьогодні, 18:37
Мануель Аканджі / Getty Images
Мануель Аканджі / Getty Images

В рамках минулого туру АПЛ Арсенал втратив перемогу над Манчестер Сіті в меншості.

Після даного матчу вщухло багато емоцій. "Каноніри" скаржились на несправедливе видалення, а "містяни" на грубість з боку суперника.

З приводу другого висловився і захисник колективу Пепа Гвардіоли Мануель Аканджі. Швейцарець назвав гравців лондонського клубу "майстрами темних мистецтв"

"Коли ми граємо проти Арсеналу, вони завжди шукають саме цього — драми. У єдиноборствах вони старалися щосили, оборонялися з 11 (Арсенал 56 хвилин грав вдесятьох — прим.) гравцями у своєму штрафному майданчику, а потім намагалися забити зі стандартних положень.

Не думаю, що в Європі хтось робить це краще за них. Так, вони майстри темних мистецтв, але, врешті-решт, ми завжди виграємо титул, і я не думаю, що цього сезону буде інакше.

Зрештою, саме цього вони й домагаються. Ми повинні захищатися, тому що в кожній дуелі і при кожному штрафному ударі вони опинялися на газоні. Гравці падають, щоб піднятися, знову біжать назад і знову падають. Один з їхніх гравців підійшов до воротаря і попросив його лягти на газон і таке інше. Ми нічого не можемо з цим вдіяти"

Аканджі також відзначив, що його одноклубники та тренер незадоволені нічиєю попри те, що саме вони її вирвали.

"Суддя повинен контролювати подібні ситуації протягом всього сезону. Для них це спрацювало, і якщо вони задоволені одним очком, то ми ні — ми намагалися заробити більше, але їх все влаштовує.

Нічого в лізі ще не вирішено. Нам потрібно набрати 99 очок, і, сподіваюся, ми зможемо взяти їх усі, а далі подивимося, що з цього вийде. Я не знаю, як ми зможемо зіграти два матчі за два дні. Але ми повинні зробити те, що повинні, і бути готові до середини тижня", — сказав Мануель.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK