Варан офіційно оголосив про завершення професійної кар'єри

Француз пограв за Ланс, Реал, Манчестер Юнайтед та Комо.
Сьогодні, 12:15
Рафаель Варан / Getty Images
Рафаель Варан / Getty Images

Французький захисник Рафаель Варан офіційно оголосив про завершення професійної кар'єри футболіста. Про це гравець повідомив у своєму Instagram.

Читайте також: Захисник Манчестер Юнайтед, який не грав більше року, повернувся до тренувань з командою

У моїй кар’єрі я брав участь у багатьох викликах, вирішував викилики за викликами, майже всі вони мали бути неможливими. Неймовірні емоції, особливі моменти та спогади, які залишаться на все життя. Згадуючи ці моменти, я з величезною гордістю та почуттям задоволення оголошую про свій відхід з гри, яку ми всі любимо.

Я дотримуюся найвищих стандартів, я хочу вийти сильним, а не просто триматися за гру. Потрібна велика доза мужності, щоб прислухатися до свого серця та свого інстинкту. Бажання і потреби - дві різні речі. Я падав і вставав тисячу разів, і цього разу настав час зупинитися і повісити бутси під час моєї останньої гри, вигравши трофей на Вемблі.

Я любив битися за себе, свої клуби, свою країну, своїх товаришів по команді та вболівальників кожної команди, за яку я грав. Від Ланса до Реала та Манчестер Юнайтед і граючи за нашу збірну. Я захищав кожну емблему усім, що мав, і любив кожну хвилину цієї подорожі.

Гра на найвищому рівні - це захоплюючі враження. Вона перевіряє кожен рівень вашого тіла та розуму. Емоції, які ми відчуваємо, ви не знайдете більше ніде. Як спортсмени, ми ніколи не буваємо задоволені, ніколи не приймаємо успіх. Це наша природа і те, що нас живить.

Я ні про що не шкодую, я б нічого не змінив. Я виграв більше, ніж міг навіть мріяти, але, окрім нагород і трофеїв, я пишаюся тим, що, попри все, я дотримувався своїх принципів бути щирим, намагався залишати всюди краще, ніж я бачив. Сподіваюся, я змусив вас усіх пишатися.

І ось нове життя починається поза полем. Я залишуся з «Комо». Просто без використання моїх бутс та гомілок. Щось, про що я з нетерпінням чекаю поділитися докладніше незабаром.

Наразі вболівальникам кожного клубу, за який я грав, моїм товаришам по команді, тренерам і персоналу - від щирого серця дякую вам за те, що зробили цю подорож особливішою, ніж мої найсміливіші мрії могли передбачити", - написав Варан.

Нагадаємо, за свою кар'єру Варан пограв за Ланс, Реал та Манчестер Юнайтед. Останнім клубом був італійський Комо.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рафаель Варан

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK