Ексгравець збірної Німеччини написав листа до себе в минулому

Маріо Гьотце шкодує про перехід в Баварію.
Сьогодні, 19:45
Маріо Гьотце / Getty Images
Маріо Гьотце / Getty Images

Колишній гравець Баварії, Боруссії Дортмунд, автор переможного голу в фіналі Чемпіонату світу-2014 Маріо Гьотце написав лист для себе в минулому.

В тексті опублікованому газетою Die Zeit Маріо зізнається самому собі, що його перехід до стану мюнхенського гранду був помилкою.

Читайте також: Компані повторив досягнення Гвардіоли на чолі Баварії

"Коли Пеп Гвардіола, легендарний тренер Барселони приїхав у Мюнхен і отримав пропозицію від Баварії в 2012, на моє рішення також вплинуло моє захоплення Барселоною, яке я мав з самого дитинства. Мені подобався футбол Барселони, я хотів грати в такий футбол.

З Пепом та спогадами з мого дитинства також зіграло роль те, що я ріс в Альгої (область в районі федеральної землі Баварія - прим.), моя близькість до клубу. 

Тоді всі клуби світу хотіли мене, я міг піти будь-куди, Барселона, Баварія. Я знаю, ти не будеш думати довго, коли я скажу тобі: Залишся в Дортмунді надовше, це буде добре для твого розвитку.

Я не звернув увагу на цю пораду також. Ти бачиш тільки себе, твою кар'єру. Я був впертий, я був амбіційним. Ми виграли Бундеслігу двічі, і одного разу золотий дубль з Боруссією. Але це нічого не змінило.

Я думав про трансфер. Я не знаю, хто міг би переконати мене змінити своє рішення.

Ти ще не зрозумів, що рішення, які ти приймаєш можуть зробити боляче іншим людям. Набагато сильніше ніж ти можеш уявити. Ти бачиш тільки себе, свій власний шлях, свою кар'єру. І наразі ти не відчував, що таке невдача, що таке спротив. Все йшло добре, завжди добре. Тобі забракло вміння дивитись у майбутнє. Звідки воно могло взятись? В тебе є лише твої переконання", - написав собі Гьотце.

Зазначимо, наразі півзахисник є гравцем франкфуртського Айнтрахта.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія Маріо Гьотце

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK