Клубний чемпіонат світу під загрозою зриву - ніхто не хоче купувати права на трансляцію

ФІФА може залишитися з носом.
Вчора, 16:47

Влітку 2025 року відбудеться клубний чемпіонат світу, який тепер змінить формат і в ньому прийматимуть участь аж 32 команди.

Тим не менше, з турніром виникло дуже багато проблем і він все ще знаходиться під загрозою зриву. 

КЧС повинен пройти в США з 15 червня по 13 лютого. Напередодні сплив час подачі заявок на проведення трансляцій турніру в деяких регіонах світу (Азія, Америка, Близький Схід, Північна Африка), але, як повідомляє La Gazzetta dello Sport, не поступило жодної заявки.

Крім того, все ще немає узгодженості по стадіонам, які будуть приймати турнір, а в тому числі і через це спонсори не поспішають домовлятися з організаторами. Також проблемою може стати те, що турнір збігатиметься по часу з молодіжним чемпіонатом Європи, а в деяких гравців по ходу змагання закінчаться контракти (30 червня), тоді як деякі підтверджені трансфери можуть бути ще офіційно не підписаним.

Варто відмітити, що Європу на турнірі мають представляти Реал Мадрид, Атлетіко, Челсі, Манчестер Сіті, Баварія, Борусія Д, ПСЖ, Інтер, Ювентус, Порту, Бенфіка та Зальцбург.

Новостворений турнір також не до вподоби деяким клубам та гравцям. Наприклад, критикував останні дії ФІФА та УЄФА лідер Манчестер Сіті Кевін Де Брюйне.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK