Флік знайшов причини розгромної поразки Барселони в Ла Лізі

Каталонці вперше у сезоні поступилися у матчі чемпіонату Іспанії.
Сьогодні, 07:24
Ханс-Дітер Флік / Getty Images
Ханс-Дітер Флік / Getty Images

Барселона неочікувано програла Осасуні у восьмому турі іспанської Прімери, зазнавши першої поразки у внутрішніх змаганнях цього сезону.

Читайте також: Барселона зазнала першої поразки в чемпіонаті, поступившись на виїзді Осасуні

Головний тренер каталонців Ханс-Дітер Флік підбив підсумки поєдинку, знайшовши причини поразки у великій кількості травмованих:

"Ми повинні прийняти цю поразку. Ми погано грали. Я беру відповідальність на себе. Це була не дуже хороша гра. Ми зробили багато помилок.

Ми провели велику ротацію команди. Можливо, це одна з причин, але вона була необхідна, бо багато матчів. Ротація не є виправданням, але в нас не було іншого виходу. Це мій обов’язок - піклуватися про гравців. Деякі з них відіграли занадто багато хвилин. Їм був необхідний відпочинок

Якщо ви хочете когось звинувачувати, звинувачуйте мене. Я зробив помилки. Я залучав гравців надто часто, ми повинні були дати їм відпочинок.

У нас є матчі кожні 3 дні, ми повинні продовжувати. Досі команда працювала дуже добре. Ми все ще на правильному шляху. У нас є два дні, щоб підготуватися до важливого матчу у вівторок. Сподіваюся, ми побачимо інше обличчя цієї команди.

Я відчуваю, що ми могли виграти, якби грали добре з самого початку. У другому таймі ви могли побачити, що коли ми добре граємо та рухаємося, то створюємо моменти.

Якщо поглянути на наш склад на цей момент, то у нас всього три півзахисники і один захисник, який грає на позиції хавбека. Це нелегко, але ми це приймаємо. Також у нас багато травмованих, але це не виправдання", - цитує Фліка Barça Universal.

Нагадаємо, нині Барселона очолює турнірну таблицю Ла Ліги. Підопічні Фліка мають у своєму активі 21 турнірний пункт після 8 зіграних матчів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ханс-Дітер Флік

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK