Жирона без Циганкова вирвала перемогу над Атлетік Більбао

Команди пробили чотири пенальті, але тільки один реалізували.
Сьогодні, 17:09
Жирона / Getty Images
Жирона / Getty Images

В 9-му турі Ла Ліги Жирона на власному полі зустрілася з Атлетік Більбао.

Перші хвилини матчу команди витратили на те, щоб придивитись одне до одного, а ось потім почалися веселощі.

На 28-ій хвилині у ворота каталонців було призначено перше пенальті. До позначки підійшов Алекс Беренгер, але переграти Пауло Гассанігу він не зумів.

Трохи більш ніж через 10 хвилин Яссер Аспрілья відкрив рахунок, проте, достатньо швидко йому відповів Ойан Сансет, відновивши паритет у рахунку.

У другому таймі Атлетік отримав право на ще одне пенальті. Цього разу 11-метровий пробив Ніко Вільямс, який теж не переграв Гассанігу, проте, аргентинський воротар задалеко вийшов з воріт, тож, стандарт перебили, але, і з третьої спроби, яку намагався реалізувати Андер Еррера, у цьому матчі баски не змогли пробити Пауло з пенальті.

В останні півгодини матчу Жирона виглядала гостріше, однак, настала черга голкіпера Атлетіка Більбао Алекса Падільї показувати чудеса воротарської майстерності. Зокрема 21-річний воротар здійснив неймовірний сейв після удару з близької дистанції від Янхеля Еррери, а в компенсований час він повторив подібне після удару Крістіана Стуані.

Утім, Стуані таки домігся свого. За кілька хвилин до кінця матчу Жирона також отримала право на пробиття пенальті і Крістіан реалізував його.

Жирона - Атлетік 2:1

Голи: Аспрілья, 39, Стуані, (пен), 90+9 - Сансет, 41

Жирона: Гассаніга — Мартін (Франсес, 90)ес (Хуанпе, 90), Лопес, Крейчі, Мігель Гутьєррес — Еррера, Іван Мартін (Франсес, 90) — Аспрілья (Місехой, 90), ван де Бек, Данжума (Хіль, 59) — Руїс (Стуані, 90)

Атлетік: Паділья Перес — Де Маркос, Вівіан, Паредес, Бойро (Берчіче, 79) — Галаррета (Хаурегісар, 59), Андер Еррера (Прадос Діас, 79) — Вільямс, Сансет (Гомес, 43), Беренгер  — Гурусета (Джало, 59)

Попередження: Крейчі, Гассаніга, Лопес, Еррера — Вівіан, Паредес

Вилучення: Паредес, 90+8

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Атлетік Жирона

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK