Відсторонення та позбавлення ліцензій: у Туреччині розгорівся суддівський секс-скандал із російським слідом

Цікаво, що 24-річна арбітриня заперечує інтимний зв'язок із 61-річним суддівським спостерігачем, який, у свою чергу, все підтвердив.
Сьогодні, 12:50
Еліф Караарслан та Орхан Ердемір / https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/
Еліф Караарслан та Орхан Ердемір / https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/

Жодного дня без скандалів - цього разу все найцікавіше сталося в Туреччині.

Як повідомляє видання Haberler, у центрі скандалу опинилися арбітриня Еліф Караарслан і суддівський спостерігач Орхан Ердемір.

У соціальних мережах з'явилося відео з інтимним процесом цієї пари. Примітно, що відео було опубліковано в Instagram Караарслан 23 лютого 2024 року.

У зв'язку з підвищеним інтересом до цього відеозапису Арбітражна рада Турецької футбольної федерації провела розслідування, результатом якого стало 90-денне відсторонення арбітрині і 45-денне відсторонення спостерігача.

https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/
https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/

Але навіть коли їхнє відсторонення завершиться, вони не зможуть повернутися до своїх обов'язків, оскільки за регламентом у разі відсторонення на 45 днів і більше порушник також позбавляється ліцензії.

Ердемір вирішив подати апеляцію на це рішення, а також подати в суд на Караарслан за те, що вона опублікувала те саме відео без його згоди.

"Людина, яка поширила та поділилася цією публікацією зі своїх соціальних мереж, враховуючи те, що чітко та очевидно, кому належить обліковий запис, і враховуючи, що я не отримував жодного дисциплінарного покарання у своїй історії суддівства та спостережень, яку я з гордістю та честю зберігаю понад 30 років, я прошу та вимагаю, щоб було вжито необхідних заходів".

"Хочу негайно повернутися до моєї кар’єри, яку я продовжую з таким же ентузіазмом і бажанням, як і в перший день", - заявив Ердемір.

https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/
https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/

Однак його слова лише підтверджують припущення про те, що на відео можна побачити саме його в компанії з арбітринею.

"Наскільки мені відомо, у правилах MHK немає жодного положення, яке б забороняло арбітрам мати романтичні стосунки один з одним. Коли виникає така ситуація, згідно з правилами, немає жодних штрафних санкцій, і, як відомо, багато романтичних стосунків у футбольному суддівському середовищі закінчуються шлюбом".

"Моя кар’єра судді та спостерігача, яку я з гордістю і честю зберігав понад 30 років без жодної плями, була перевернута з ніг на голову через те, що відповідна особа поділилася інформацією. Репутація в очах моєї родини, кола спілкування та суддівської спільноти були знищені".

https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/
https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/

Читайте також: В Айнтрахті вважають, що їхнього воротаря відволікає його "сексуально схиблена" наречена

А ось Еліф продовжує заперечувати свою участь у тому ролику..

"Відео, яке, як стверджується, належить мені, але немає нічого спільного (яке має низьку якість і людина на відео – це не я, і в такому серйозному звинуваченні, що стосується жіночої честі), і відео, яке намагаються приписати мені, хоча, як стверджується, воно було опубліковано у моїх соцмережах, не було поширено через жодні соцмережі, які належать мені".

І в цей момент у справі з'явився російський слід, оскільки, за словами Караарслан, відео було опубліковано з електронної пошти mail.ru.

"Цими обліковими записами керують 15-16-річні діти, і відео було подано так, ніби я поділилася ним, щоб запобігти визнанню їхніх дій, які є злочином, створивши враження, ніби це зробила я", - заявила Еліф.

https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/
https://www.instagram.com/elifkaraarslan_17/

Під час процесу було заявлено, що Ердемір, який також був президентом Стамбульської провінційної суддівської колегії, надав значну підтримку Караарслан, щоб та обслужила безліч матчів. 

Також було встановлено, що у федерацію було подано різні скарги з приводу цієї ситуації, що викликало великий дискомфорт у суспільстві.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK