"Тен Хаг - фантастичний тренер": легенда МЮ підтримав фахівця

Вейн Руні сподівається, що команда невдовзі повернеться на звичні місця у турнірній таблиці.
8 жовтня, 09:35
Вейн Руні / Getty Images
Вейн Руні / Getty Images

Легендарний форвард Манчестер Юнайтед Вейн Руні висловився щодо тренерських здібностей нинішнього тренера "червоних дияволів" Еріка тен Хага, який провалює старт нового сезону:

Читайте також: Тен Гаг взяв відпустку на час міжнародної паузи

"Я впевнений, що Ерік тен Хаг – фантастичний тренер. Він вигравав трофеї скрізь, де працював, зокрема й у Манчестер Юнайтед. Так що так, він переживає важкий період, і я думаю, що він, ймовірно, сам би сказав те саме. Але хочеться, щоб він зміг усе змінити, тому що занадто часто тренери втрачають роботу, а потім клубу доводиться перебудовуватись за іншого тренера.

Я думаю, що 14 місце – це неприємно. Манчестер Юнайтед хоче боротися за титули, тому всі в клубі знають, що їм потрібно покращити своє становище. Я знаю, що Ерік тен Хаг робить все можливе, щоб спробувати покращити його.

Гравцям, як я вже казав минулого сезону, потрібно робити більше, ніж зараз. За останні кілька років через клуб пройшла велика кількість гравців. Хочеться, щоб вони знову претендували на високі місця", - заявив Руні в ефірі Sky Sports.

Нагадаємо, нині "червоні дияволи" перебувають на 14 сходинці турнірної таблиці АПЛ, маючи у своєму активі всього 8 пунктів після 7 зіграних матчів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Вейн Руні Ерік тен Гаґ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK