Саутгейт не збирається працювати в Манчестер Юнайтед

Колишній тренер збірної Англії взагалі не збирається працювати протягом найближчого року.
Вчора, 19:33
Гарет Саутгейт / Getty Images
Гарет Саутгейт / Getty Images

Гарет Саутгейт називався зарубіжними ЗМІ одним із кандидатів на те, щоб замінити Еріка тен Хага на посаді головного тренера Манчестер Юнайтед.

Але екс-наставник збірної Англії заявив, що вирішив узяти річну відпустку від роботи, а тому його не варто чекати на Олд Траффорд.

"Наступного року я точно не буду тренером, я в цьому впевнений. Мені потрібно дати собі час, щоб прийняти правильне рішення", - цитує англійця BBC.

"Коли ти виходиш зі справді великої ролі, потрібно дати час своєму тілу, потрібно дати час своєму розуму. Я насолоджуюся своїм життям, тож мені нікуди поспішати".

Раніше колишній тренер Ліверпуля Юрген Клопп погодився стати главою футбольного підрозділу Ред Булл. Подібна роль цікава Саутгейту.

"Мені пощастило, що зараз відкривається безліч можливостей. Бізнес-сторона футболу дуже цікава. Мене запросили виступити в Гарварді, і в мене є багато цікавих життєвих вражень".

Джерело: Getty Images

Мені 54 роки, і я хочу насолоджуватися і бути по-справжньому мотивованим протягом наступних 10-15 років свого життя, і найголовніше - дати собі час прийняти правильні рішення.

Він також обговорив потенційне повернення до роботи в клубному футболі та реальну важливість тренера.

"Клуби можуть бути успішними тільки в тому випадку, якщо все в них узгоджено. Я також знаю, що, можливо, у залах засідань ради директорів сидять розумніші люди, а тренери трохи більш марні, ніж ви думаєте, коли перебуваєте там".

"Як тренер ти думаєш, що ти найважливіша людина. Я сидів у кожному залі засідань ради директорів у нашій країні протягом восьми років і зрозумів, що ти лише маленька частинка у всій цій історії".

Раніше тренер Полісся Володимир Книш заявив, що його підопічний може виграти конкуренцію у Михайла Мудрика за місце в основі збірної України.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK