Ребров: Я не казав, що Ліга націй це тільки підготовка до відбору на Чемпіонат світу

Збірна серйозно розглядає даний турнір.
Вчора, 19:14
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

В рамках 4-го туру Ліги націй збірна України зіграє з Чехією.

Керманич "синьо-жовтих" Сергій Ребров висловився про значимість турніру для його команди. За словами спеціаліста, для нашої збірної це одна з можливостей пробитись на Чемпіонат світу-2026.

"Я ніколи не казав, що ми розглядаємо цей турнір як підготовку. Через цей турнір ми можемо потрапити на чемпіонат світу, тому кожна гра важлива, але ми повинні давати шанс молодим гравцям та гравцям, які показують себе в українському чемпіонаті та в європейських. Зараз ми викликали достатньо гравців, які проявляють себе в національному чемпіонаті.

Я не кажу, що будь-яка гра не важлива. Будь-яка гра збірної України - це свято і подія для всієї країни. Тому на завтрашню гру ми налаштовуємось як на перемогу, і зробимо все задля перемоги", - сказав Ребров.

Також тренер розповів, що він залишився задоволений грою дебютантів в матчі з Грузією.

"Ярмоленко, Зінченко та інші травмовані - важливі гравці для збірної України, але якщо ви дивились матч з Грузією, то ті гравці, які їх замінили, які вийшли в старті або на заміну показали себе з гарної сторони, показали український характер, що ми хочемо і можемо перемагати.

Завтра ми будемо без лідерів, але я вважаю, що в української збірної є гравці, які здатні їх замінити", - сказав Сергій Станіславович.

Нагадаємо, раніше Ребров розповів, чи побачив він зміни у грі збірної Чехії порівняно з минулим матчем.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK