Манчестер Юнайтед - Брентфорд 2:1: огляд матчу та результат гри 19.10.2024

Манкуніанці видали незвично для себе шикарний другий тайм, під час якого вони вирвали перемогу.
Сьогодні, 19:04
Манчестер Юнайтед / Getty Images
Манчестер Юнайтед / Getty Images

У суботу, 19 жовтня, на Олд Траффорд у рамках восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги зійшлися Манчестер Юнайтед і Брентфорд.

Стартові хвилини залишилися за гостями, а господарі поля запам'яталися жахливим промахом Крістіана Еріксена та пошкодженням Маттейса Де Лігта, який отримав удар коліном по голові, що призвело до розсічення.

За весь перший тайм захисник тричі був змушений залишати поле, щоб йому зупинили кровотечу. І третій раз призвів до пропущеного м'яча.

Джерело: Getty Images

"Бджоли" заробили кутовий, після чого арбітр попросив Де Лігта покинути поле. За відсутності нідерландця Брентфорд скористався перевагою у зрості - гол головою на рахунку Ітана Піннока. Ця ситуація розлютила Еріка тен Хага, який за свої слова отримав жовту картку.

Варто відзначити те, з яким настроєм "червоні дияволи" вийшли на другий тайм. Із самого ж його початку вони заволоділи перевагою, яку вони дуже швидко перетворили на гол Алехандро Гарначо: Маркус Решфорд закинув м'яч у штрафний майданчик, а аргентинець ударом у дотик переграв воротаря.

Невдовзі Юнайтед вийшов уперед. Бруно Фернандеш передачею п'ятою спрямував м'яч на Расмуса Гойлунда, який із близької відстані перекинув Марка Флеккена.

Джерело: Getty Images

На 75-й хвилині на полі з'явився Єгор Ярмолюк, який мав допомогти своїй команді врятуватися від поразки. Але підопічні Томаса Франка були ближчими до того, щоб пропустити третій, а не зрівняти рахунок. Але ні першого, ні другого так і не сталося.

Єдиною проблемою для МЮ наприкінці зустрічі стала подвійна травма: через пошкодження не змогли продовжити гру Каземіро та Джонні Еванс.

Матч завершився перемогою Манчестер Юнайтед із рахунком 2:1, що дало йому змогу піднятися на десяте місце, маючи тепер в активі 11 очок. Брентфорд же опустився на 12-ту сходинку з 10-ма балами.

Читайте також: Баєр повернувся до зони Ліги чемпіонів, здобувши вольову перемогу над Айнтрахтом Ф

Статистика матчу Манчестер Юнайтед - Брентфорд восьмого туру АПЛ

Манчестер Юнайтед - Брентфорд 2:1
Голи: Гарначо, 47, Гойлунд, 62 - Піннок, 45+5.

Очікувані голи (xG): 1.48 - 0.98
Володіння м'ячем: 50% - 50%
Удари: 23 - 8
Удари в площину: 11 - 2
Фоли: 4 - 5

Манчестер Юнайтед: Онана - Далот, Де Лігт, Еванс (Лінделеф, 88), Мартінес - Каземіро (Угарте, 88), Еріксен, Гарначо (Мазрауї, 90+1), Фернандеш, Решфорд - Гойлунд (Зіркзе, 74).

Брентфорд: Флеккен - ван ден Берг (Расмуссен, 87), Коллінз, Піннок, Аєр - Янельт (Ярмолюк, 74), Нергор, Дамсгор, Мбемо, Льюїс-Поттер (Вісса, 66) - Шаде (Карвалью, 74).

Попередження: Еванс, Далот - Нергор, Аєр.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK