Борнмут - Арсенал 2:0: огляд матчу та результат гри 19.10.2024

"Вишні" завдали “канонірам” першої поразки в сезоні, чим з радістю готові скористатися Ліверпуль і Манчестер Сіті.
Вчора, 21:52
Мікель Меріно та Ілля Забарний / Getty Images
Мікель Меріно та Ілля Забарний / Getty Images

У суботу, 19 жовтня, на Віталіті Стедіум завершився поєдинок восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому зійшлися Борнмут і Арсенал.

Ілля Забарний, як зазвичай, вийшов у стартовому складі "вишень", а Олександр Зінченко вперше з 31 серпня опинився в заявці на матч АПЛ. Але на відміну від співвітчизника, гравець "канонірів" на поле так і не вийшов.

У цій грі у команди Мікеля Артети вистачало проблем. Усе почалося на 30-й хвилині, коли після перегляду повтору головний арбітр показав пряму червону картку Вільяму Саліба.

У другому таймі Арсенал намагався часом тікати в атаку, але там у них практично нічого не виходило. Не можна сказати, що Борнмут грав у рази краще, але свої моменти підопічні Андоні Іраоли перетворили на голи.

На 70-й хвилині Раян Крісті з передачі Джастіна Клюйверта вивів господарів поля вперед, після чого Клюйверт додав гол до свого асисту, реалізувавши пенальті.

Таким чином Арсенал зазнав першої поразки в сезоні, після якої він посідає третє місце з 17-ма очками, подарувавши Ліверпулю і Манчестер Сіті можливість піти у відрив. А Борнмут за рахунок перемоги піднявся на десяте місце, маючи тепер 11 балів.

Читайте також: Баварія з хет-триком Кейна розгромила Штутгарт

Статистика матчу Борнмут - Арсенал восьмого туру АПЛ

Борнмут - Арсенал 2:0
Голи: Крісті, 70, Клюйверт, 79 (пен.).

Очікувані голи (xG): 1.66 - 0.58
Володіння м'ячем: 48% - 52%
Удари: 13 - 6
Удари в площину: 4 - 1
Фоли: 12 - 11

Борнмут: Аррісабалага - Араухо (Сміт, 46), Забарний, Сенесі, Керкез - Скотт (Клюйверт, 63), Кук, Уаттара (Сіністерра, 63), Таверньє (Крісті, 63), Семеніо - Еванілсон (Унал, 82).

Арсенал: Райя - Вайт, Саліба, Габріел, Калафіорі - Райс, Парті, Меріно (Нванері, 81) - Стерлінг (Ківьор, 37 (Жезус, 81)), Гаверц, Троссар (Мартінеллі, 64).

Попередження: Семеніо - Вайт.

Вилучення: Саліба, 30 (Арсенал, пряма червона картка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK