Ліверпуль - Челсі: Огляд та результат матчу чемпіонату Англії 20.10.2024

"Червоні" здобули перемогу завдяки голу свого вихованця.
20 жовтня, 20:51

В рамках центрального матчу 8-го туру АПЛ Ліверпуль на власному полі зустрівся з Челсі.

Перший епізод, який заслуговував уваги стався вже на 7-ій хвилині матчу. Діогу Жота отримав можливість вийти "на побачення" з Робертом Санчесом, але його зупинив Тосін Адарабіойо, який за це отримав жовту картку.

Потім Ліверпуль отримав право на пробиття пенальті, яке прийнявся реалізовувати Мохамед Салах. Єгиптянин впевнено пробив з 11-метрової позначки, перегравши голкіпера лондонців та відкривши рахунок в матчі.

"Червоні" могли пробивати ще одне пенальті після того, як вже згаданий Санчес сфолив на Кьортісі Джонсі, але VAR показав, що до падіння англійця іспанець зіграв у м'яч, тож, у цьому епізоді вболівальники "синіх" змогли видихнути з полегшенням.

Другий тайм розпочався прекрасно для гостей, адже вже на 48-ій хвилині Ніколас Джексон відновив паритет в рахунку, проте, такий рахунок протримався лише кілька хвилин, адже вже на 52-ій хвилині Джонс знову вивів свою команду вперед.

Єдиний небезпечний момент після цього виник вже в компенсований час. Педро Нету навісив з флангу, але Крістофер Нкунку не зумів нанести акцентований удар по воротам Куівіна Келлегера.

Зазначимо, що через поки що невідомі причини матч пропускав Михайло Мудрик.

Статистика матчу АПЛ Ліверпуль - Челсі

Ліверпуль - Челсі 2:1

Голи: Салах (пенальті), 29, Джонс, 52 - Джексон, 48 

xG: 1.59 - 0.84
Удари: 7 - 11
Удари в площину воріт: 5 - 2
Володіння м'ячем: 43% - 57%

Ліверпуль: Келлегер — Александер-Арнольд (Гомес, 81), ван Дейк, Конате, Робертсон — Собослаї, Джонс (Мак Аллістер, 81), Гравенберх — Салах, Жота (Нуньєс, 30), Гакпо (Діас, 66).

Челсі: Санчес — Джеймс (Вейга, 53), Адарабіойо (Бадьяшиль, 53), Колвілл, Гюсто — Кайседо, Лавіа (Енцо, 53) — Мадуеке (Нкунку, 76), Палмер, Санчо (Нету, 46) — Джексон.

Попередження: Собослаї, Нуньєс, Конате, Мак Аллістер — Адарабіойо, Джексон, Вейга

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Челсі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK