Наполі не без проблем здолав аутсайдера Серії А завдяки голу свого капітана

"Партенопейці" здобули важку перемогу над Лечче.
Сьогодні, 17:59
Наполі / Getty Images
Наполі / Getty Images

В рамках 9 туру Серії А Наполі на власному полі зустрівся з Лечче.

"Партенопейці" були серйозним фаворитом цього поєдинку з огляду на статус господарів і турнірну таблицю, але поєдинок вийшов непростим.

Колектив Антоніо Конте з першого тайму захопив ініціативу, але ніяк не міг знайти "ключ" до воріт Владіміро Фальконе. Це вдалося на 37-ій хвилині, коли голом відзначився Джованні ді Лоренцо, але його гол скасували через офсайд.

Другий тайм був більш спокійним. Наполі створив лише дві нагоди з кутового і якраз одна з них принесла бажаний результат. Після подачі Скотт Мактоміней пробив по воротам, Владіміро Фальконе відбив удар перед собою і це спричинило плутанину у штрафному майданчику, якою найкраще скористався вищезгаданий ді Лоренцо. Цього разу його забитий м'яч виявився "чистим".

Що стосується Лечче, то в них були свої хороші моменти у другій 45-хвилинці. Спершу Нікола Крстович достатньо небезпечно пробив з дальньої дистанції, але м'яч пройшов повз ворота, а потім уже в компенсований час Анте Ребич заробив штрафний, з якого Нікола Сансоне намагався закрутити м'яч у дальній кут воріт, проте, Алекс Мерет був проти цього та вибив м'яч з-за меж штрафного майданчику. 

Наполі - Лечче 1:0

Гол: ді Лоренцо, 73

Наполі: Мерет — Ді Лоренцо, Ррахмані, Буонджорно, Олівера — Замбо-Ангісса, Гілмор (Кварацхелія, 75), Мактоміней — Нерес (Распадорі, 75), Лукаку (Фолоруншо, 85), Нгонге (Політано, 57)

Лечче: Фальконе — Пельмар, Гашпар, Баскіротто, Доргу — Рамадані, Кулібалі (Ребич, 78) — П'єротті (Уден, 84), Рафья (П'єрре, 71), Банда (Сансоне, 72) — Крстович

Попередження: Нгонге, Лоренцо — П'єротті, Ребич

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Наполі Серія А Лечче

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK