Борнмут з Забарним врятувався від поразки Астон Віллі, Брентфорд без Ярмолюка видав гольову феєрію з Іпсвічем

Матчі команд з українцями у складі склались по різному.
Сьогодні, 19:14
Брентфорд / Getty Images
Брентфорд / Getty Images

В рамках 9-го туру АПЛ у найбільш насиченому часовому слоті відбулося 2 матча за участю команд з українцями.

Борнмут традиційно випустив у стартовому складі Іллі Забарного на матч проти Астон Вілли. 

Поєдинок проти номінально сильнішого суперника йшов для "вишень" не дуже добре з точки зору якості гри. Колектив Андоні Іраоли не мав змоги створювати моменти біля чужих воріт і багато дозволяв своєму опоненту біля своїх.

Втім, з точки зору результати тривалий час все було прийнятно завдяки чудовій грі Марка Траверса. Голкіпер Борнмута раз за разом рятував свою команду від пропущених голів, записавши до свого доробку 7 сейвів, проте, одного разу він все ж не зміг урятувати.

Росс Барклі відправив м'яч у сітку воріт після удару з дуже близької відстані і все йшло до того, що цей гол стане останнім у матчі, але Борнмут був все ж іншої думки.

На 90+6 хвилині куплений влітку та вийшовший на заміну у цьому матчі Еванілсон зумів врятувати свою команду від програшу

Астон Вілла - Борнмут 1:1 

Гол: Барклі, 76 - Еванілсон, 90+6

В іншому матчі Брентфорд зустрівся з Іпсвічем. Єгор Ярмолюк спостерігав за цим матчем з лави запасних.

В перші хвилини команди приглядались одне до одного, а ближче до завершення першого тайму новачок АПЛ двічі приголомшив "бджіл". Спершу забив Семмі Смодіч, а вже через 4 хвилини перевагу "трактористів" подвоїв Джордж Герст.

Колектив Томаса Франка, втім, добре зумів оговтатись від швидкого відриву суперника і ще до перерви відновив паритет в рахунку. Спершу забив Йоан Вісса, а потім у свої ворота м'яч відправив Гаррі Кларк.

В другому таймі Брентфорд повів у рахунку завдяки зусиллям Браяна Мбемо, який відзначився з пенальті. Кларк згодом закріпив за собою звання антигероя матчу, адже отримав червону.

Ліам Делап намагався врятувати команду і переманити на себе увагу вболівальників і ЗМІ своїм голом на 86 хвилині, але Брентфорд урятувався від втрати очок завдяки дублю Мбемо за кілька миттєвостей до кінця гри.

Брентфорд - Іпсвіч 4:3

Голи: Вісса, 44, Кларк (автогол), 45+2, Мбемо, 51, 90+6: - Смодіч, 28, Герст, 32, Делап, 86

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK