Капітан Ворскли прокоментував підсумки жеребкування Ліги конференцій

Володимир Чеснаков висловився про майбутнього опонента полтавців.
2022 г., 16 червня, 21:54
Володимир Чеснаков / ФК Ворскла
Володимир Чеснаков / ФК Ворскла

Капітан та захисник полтавської Ворскли Володимир Чеснаков висловився про жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, де його команді доведеться зіграти зі шведським АІКом.

За словами Чеснакова, він і його одноклубники з нетерпінням чекають на початок офіційних матчів.

"Загалом, позитивно сприйняли жеребкування Ліги конференцій. Для нас головне – почати грати у футбол. Ми чекаємо на першу офіційну гру. Збори незабаром почнуться. Їдемо, щоб підготуватися до серйозних ігор. Сподіваюся, суперників для товариських матчів знайдуть сильних. Вирушаємо з думками. , що треба працювати, щоб тішити себе та вболівальників".

Українець також висловив своє замилування Збройними Силами нашої країни.

"Хлопці на передовій – це такі герої нашого часу, що не одну книгу і не один фільм про них знімуть. Пишаємося, що ми є частиною цієї нації української. Хочу побажати їм здоров'я. Як кажуть у футболі, щоб були без травм та повернулися живі" -здорові. А ми будемо їх вітати якнайкраще. Уболівальникам бажаємо закінчення війни нашою перемогою, щоб приходили на стадіон і підтримували нас так, як завжди вміли і робили", - заявив Чеснаков в інтерв'ю прес-службі клубу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK