Скрипник: Два матчі з АІКом зроблять Ворсклу сильнішою

Тренер полтавської команди висловився про старт кваліфікації Ліги конференцій.
2022 г., 21 липня, 12:45
Віктор Скрипник / Getty Images
Віктор Скрипник / Getty Images

Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник поділився очікуваннями від майбутнього протистояння зі шведським АІКом у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій.

Перший матч команди проведуть 21 липня на стадіоні Tele2 Арена у Стокгольмі. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 20:00 за київським часом.

"Менше місяця ми разом із хлопцями. Я задоволений тим, що в них палають очі під час роботи. Якби цього не було, то будь-який тренер у світі тут не допоміг би. Я відчуваю хлопців, і вони охоче сприймають те, що ми з асистентами намагаємось їм донести. До речі, це буде наша перша за сім місяців офіційна гра. Самі розумієте - подія надважлива та відповідальна.

За час своєї тренерської кар’єри я ще жодного тренера не чув, який би розповідав про тактику своєї команди, тим більше, перед грою. Точно можу сказати, що це буде матч 11 на 11 і розпочнеться він за рахунку 0:0.

Читайте також: Ворскла – АІК: анонс і прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій

Ми в перший день липня виїхали до Польщі. Три тижні ми знайомилися в спільній роботі з командою. Провели три товариських зустрічі, особливо не вибираючи суперників. Тренер не може цілком бути задоволеним своїми підопічними. Я знаю, що ці два матчі з АІКом зроблять нас сильнішими.

У АІКа тактика 4-4-2 та 4-3-3 - це те, що було в останніх кількох іграх. Є швидкі флангові виконавці, потужні нападники. АІК вміло використовує стандарти. Наприклад, той же аут закидають прямо до штрафного майданчика. Ми звертаємо увагу на багато нюансів. Буде цікаво себе проявити на тлі такого організованого колективу.

Я дуже задоволений і гордий з того, що зараз маю нагоду працювати на благо рідної країни і під синьо-жовтим прапором. Ось що на першому місці для мене зараз", - наводить слова Скрипника офіційний сайт Ворскли.

Нагадаємо, що на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу кваліфікації Ліги конференцій Ворскла - АІК.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK