Захисник Ворскли: АІК - однозначно сильний опонент

Ігор Пердута висловився про майбутнє протистояння у відборі Ліги конференцій.
2022 г., 21 липня, 14:28
Ігор Пердута / ФК Ворскла
Ігор Пердута / ФК Ворскла

Захисник Ворскли Ігор Пердута прокоментував майбутній поєдинок проти шведського АІКа в другому раунді кваліфікації Ліги конференцій.

Перший матч команди проведуть 21 липня на стадіоні Tele2 Арена у Стокгольмі. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 20:00 за київським часом.

"Ми вдячні вам за теплий прийом. Важко, звісно, ми переживаємо за кожен наступний день нашої рідної країни. Тримаємо кулаки за наших воїнів, які боронять нашу незалежність. Ми знаємо, що переможемо обов’язково і все буде Україна!

Не варто виокремлювати якісь міста. Ситуація важка по всій країні. Більш чи менш безпечно в тому чи іншому регіоні - це дуже відносно. Ситуація мінлива, але ми бачимо, як нелюди запускають ракети по різних містах України.

Читайте також: Ворскла – АІК: анонс і прогноз на матч кваліфікації Ліги конференцій

Ми ретельно готувалися до цього протистояння під час нашого польського етапу зборів. АІК - однозначно сильний опонент. Як захисник, відзначив би лінію атаки, там є кому боротися і забивати.

Ми певний час уже провели в спільній роботі з новим тренерським штабом. Цілком зрозуміли їх вимоги до нас. За складом, так, команда значно змінилася у порівнянні з довоєнним часом. Утім, на що ми здатні зараз, побачимо на полі.

Ми приїхали сюди не як туристи, тому будемо вимогливими до себе на всі сто відсотків. Певен, футболісти команди АІК мають такі ж плани, тож, просто дочекаємось гри, коли все вирішиться на полі", - наводить слова Пердути офіційний сайт Ворскли.

Нагадаємо, що на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу кваліфікації Ліги конференцій Ворскла - АІК.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK