Гравця АІК в матчі з Ворсклою не видалили за дві жовті? Пояснюємо, що сталось

В матчі Ліги конференцій відбувся курйозний момент.
2022 г., 21 липня, 22:16
Урс Шнайдер, арбітр матчу АІК - Ворскла / Getty Images
Урс Шнайдер, арбітр матчу АІК - Ворскла / Getty Images

У першому матчі другого раунду кваліфікації в груповий етап Ліги конференцій полтавська Ворскла перемогла шведський АІК у гольовій перестрілці завдяки неймовірному забитому м'ячу Артема Челядіна.

Однак, дане протистояння запам'яталося не лише забитими голами на будь-який смак, а й, на перший погляд, неприємною суддівською помилкою. Однак, якщо розібратися в ситуації, то все встає на свої місця.

Арбітр матчу Урс Шнайдер на 38-й хвилині зупинив зустріч і показав жовту картку за відкладений фол центральному захиснику шведського клубу Александру Мілошевичу, а через декілька секунд і його партнеру по захисту Сотте Папаянопулосу.

Титр офіційного транслятора, а також офіційний Твіттер шведського клубу повідомили, що було показано два "гірчичники".

Уже в кінці другого тайму Мілошевич за ще один фол знову побачив перед собою жовте світло, але червоної картки суддя не показав.

Детально переглянувши епізод з першою жовтою, стає зрозуміло, що рефері помилково дав першу жовту Мілошевичу. Йому про це повідомили капітан команди Себастьян Ларссон і Папаянопулос. Арбітр "відмінив" своє перше рішення і показав жовту іншому гравцю


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK