Зоря - Університатя: де дивитися матч кваліфікації Ліги конференцій

Команди зустрінуться в матчі третього раунду відбору Ліги конференцій-2022/23. Дізнайся, де дивитися цей поєдинок у прямому ефірі на ISPORT.ua.
2022 г., 4 серпня, 10:55
Зоря - Університатя: де дивитися матч / ФК Зоря
Зоря - Університатя: де дивитися матч / ФК Зоря

У четвер, 4 серпня, луганська Зоря зустрінеться з румунською Університатьою в першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги конференцій сезону-2022/23.

Команда Патріка ван Леувена через повномасштабне російське вторгнення буде змушена провести домашній поєдинок за межами України та прийме суперника в Польщі.

Матч буде зіграний у Любліні на стадіоні Арена Люблін. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 20:30 за київським часом.

Де дивитися матч Зоря - Університатя

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Зоря - Університатя, яка розпочнеться 4 серпня о 20:30 за київським часом.

Окрім того, в Україні перший поєдинок між Зорею та Університатьою в прямому ефірі покаже телеканал Setanta Sports. Також трансляція буде доступна на setantasports.com.

Із затримкою в 15 хвилин гра транслюватиметься на телеканалі 2+2.

Читайте також: Зоря дізналася можливого суперника в Лізі конференцій

Матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій Університатя - Зоря відбудеться в четвер, 11 серпня, в Румунії та розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Переможець протистояння між Зорею та Університатьою вийде до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій, де зустрінеться з переможцем пари Лугано (Швейцарія) - Хапоель Беєр-Шева (Ізраїль).

Зазначимо, що, на думку експертів, у першому матчі між Зорею та Університатьою фаворитом є румунський клуб.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK