Зоря програла в Румунії та завершился свій єврокубковий сезон

Українська команда не розвинула успіх першого матчу.
2022 г., 11 серпня, 22:23
ФК Зоря
ФК Зоря

Цей матч був жахливим, у Зорі не було ніяких шансів вийти переможцем в двоматчевій дуелі...

В Румунії в рамках матчу-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги конференцій зійшлися Зоря та Університатя Крайова. В першому поєдинку луганська команда мінімально перемогла, але сьогодні на полі була інша Зоря і, що головне, інша Університатя.

Господарі поля змінили головного тренера після першого матчу, змінили ігровий стиль і змінили малюнок гри. Вже на першій хвилині румуни мали дві круті нагоди вразити ворота Мацапури, а потім ще чотири хвилини тероризували захист "мужиків". А завершилось це все пропущеним м'ячем вже на п'ятій хвилині. Банальна подача, банальний удар головою.

Університатя відразу заспокоїлась, але не настільки, щоб віддати гру під контроль Зорі. Українська команда трішки більше тримала м'яча, але не полишало відчуття, що вони зовсім не контролюють хід подій. 

Якщо в першому таймі голів ми більше не побачили, то на старті другого вони знову прийшли. І знову в ворота Зорі. Спочаку Назарина зарядив свічку над своєю штрафною, а молодий Байрам пробив зльоту і влучив точно в кут, а через декілька хвилин капітан румунів Банку забив і третій гол. Захист Зорі в тому епізоді також зіграв паршиво.

Дивлячись на статистику, до кінця матчу Зоря вирівняла ситуацію по ударам, навіть нанесла більше ударів в площину воріт суперника, але реальної гольової нагоди вони створити не змогли.

Як би не було шкода це говорити, але Зоря справедливо програла в цьому матчі і покидає єврокубки щойно їх розпочавши.

Університатя - Зоря 3:0 (перший матч 0:1)
Голи: Сілва, 5, Байрам, 53, Банку, 56

Університатя: Лазар - Скречу, Папп, Мелу - Ханка (Ветележу, 74), Крету (Кепецене, 65), Матеу, Байарам (Рогульїч, 74), Банку - Кольїч (Маркович, 65), Іван (Рівалдіньо, 90+1)

Зоря: Мацапура - Данченко (Алефіренко, 89), Імереков, Батагов, Вантух (Сміян, 30) - Назарина - Чурко Фагундес - Булеца, Кабаєв (Мишньов, 57) - Нагнойний (Безбородько, 58).

Попередження: Іван, Кольїч, Сілва, Матею - Назарина


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK