Дніпро-1 - Вадуц 2:2 Відео голів і огляд матчу Ліги конференцій

До вашої уваги найяскравіші моменти поєдинку за участю дніпровської команди.
2022 г., 6 жовтня, 22:35
Дніпро-1 і Вадуц зіграли внічию / СК Днепр-1
Дніпро-1 і Вадуц зіграли внічию / СК Днепр-1

У четвер, 6 жовтня, Дніпро-1 у рамках третього туру Ліги конференцій зустрічався в словацькому Кошице з Вадуцом із Ліхтенштейну.

Підопічні Олександра Кучера не змогли впоратися із суперником і завершили поєдинок нічиєю 2:2, програючи по ходу зустрічі.

Українська команда відкрила рахунок уже на початку матчу завдяки влучному удару Артема Довбика, але в середині першого тайму Фабіо Феру вдалося вирівняти становище. Одразу після перерви вже ліхтенштейнська команда залишила Дніпро-1 у ролі наздоганяючих зусиллями Седріка Гассера, проте ближче до кінця поєдинку Олександр Піхальонок вирвав нічию для господарів поля.

Дніпро-1 набрав чотири очки та посідає друге місце в групі, Вадуц відстає на два пункти. Лідирує в групі з шістьма очками АЗ, а аутсайдером з одним балом є Аполлон, які ще мають провести очний матч у третьому турі.

До вашої уваги відео голів і огляд матчу Дніпро-1 - Вадуц:

Дніпро-1 - Вадуц 2:2

Голи: Довбик, 6, Піхальонок, 78 - Фер, 26, Гассер, 47

Дніпро-1: Валеф - Адамюк (Лучкевич, 46; Танчик, 50), Сваток, Сарапій, Бузанелло - Рубчинський (Громов, 62), Бабенко, Амаш (Бланко, 46), Піхальонок, Гуцуляк (Горбунов, 46)

Вадуц: Шанд - Трабер, Ісік, Гассер - Ульріх, Фоссо, Гаїч (Растодер, 72), Фер (Гелзер, 92), Чичек (Гаслер, 72) - Сасере (Джокіч, 73), Зюттер (Омеровіч, 82)

Попередження: Бланко, Сваток - Фоссо, Джокіч, Омеровіч

Джерело: MEGOGO


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK