Дніпро-1 – Аполлон: прогноз на матч 27.10.2022 Ліги конференцій

Команди зустрінуться у п'ятому турі Ліги Конференцій-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на Isport.ua.
2022 г., 27 жовтня, 12:45
Дніпро-1 - Аполлон / СК Днепр-1
Дніпро-1 - Аполлон / СК Днепр-1

Лідер української Прем'єр-ліги СК Дніпро-1 вже 27 жовтня проведе черговий поєдинок в рамках Ліги конференцій, де в п'ятому турі зустрінеться з кіпрським клубом Аполлон.

Поєдинок, через повномасштабне вторгнення на територію України зі сторони російських окупантів, пройде в Словаччині, в місті Кошице. 

Для команди Олександра Кучера цей поєдинок може стати ключовим, адже якщо дніпряни не програють своєму опоненту, то гарантують собі вихід в плей-офф турніру як мінімум з другого місця. Нагадаємо, що в першому поєдинку між цими командами сильнішими стали саме українські футболісти.

Коефіцієнт та ставки на матч 5-го туру Ліги Конференцій Дніпро-1 – Аполлон

Перед очним протистоянням обидві команди здобули перемоги в своїх матчах, але якщо Дніпро-1 обіграв Вадуц - признаного аутсайдера квартету, то Аполлон оформив сенсацію, обігравши лідера групи - нідерландський АЗ Алкмар.

В тому разі, якщо Дніпро-1 та Аполлон зіграють внічию, між командами залишиться три очки різниці, але за рахунок перемоги в першому поєдинку, українці гарантовано завершать груповий етап вище і Аполлона, і Вадуца.

Експерти та аналітики вважають СК явним фаворитом матчу і якщо кіпріоти переможуть, це можна буде розцінити як ще одну сенсацію в їхньому виконанні. 

Прогноз букмекерів на матч Дніпро-1 – Аполлон:

  • Перемога Дніпро-1:  1,90-1,95
  • Нічия: 3.50
  • Перемога Аполлон: 3,9-4,0

Також вважається, що поєдинок може бути не дуже багатий на голи. Коефіцієнт на те, що в зустрічі буде забити більше двох голів вищий, ніж на протилежний результат. Але якщо ви вірите в перемогу Дніпра і те, що голів буде мінімум три, то ставка на такий результат може бути дуже вигідною - 3,2.

Читайте також: Ліга конференцій-2023/24: Олімпіакос пробився у фінал, де зіграє з Фіорентиною

Статистика протистояння Дніпро-1 та Аполлон

Дніпро-1 дуже молодий клуб, а тому досить логічно, що з Аполлоном они раніше не перетиналися, окрім першого поєдинку між собою на груповому етапі. Та варто також згадати, що дніпряни розпочинали свій дебютний єврокубковий турнір матчем проти іншої команди з Кіпру - АЕК. Тоді Довбик і компанія програли та вилетіли з Ліги Європи в Лігу конференцій.

Дніпро-1 – Аполлон
1 перемоги 0
3 Голи 1

В тому єдиному поєдинку між командами Дніпро-1 "зробило гру" вже в першому таймі і навіть пропущений м'яч на старті другої половини ніяким чином не вплинув на впевненість перемоги.  

Аполлон — Дніпро-1 1:3
Голи: Піттас, 57 — Рубчинський, 11, Довбик, 26, 45


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK