Дніпро-1 - Аполлон: де дивитись матч 27.10.2022 Ліги конференцій

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце та час його проведення. Команди зустрінуться у матчі 5-го туру Ліги конференцій-2022/23.
2022 г., 27 жовтня, 18:00
СК Днепр-1
СК Днепр-1

У четвер, 27 жовтня, СК Дніпро-1 проведе свій п'ятий поєдинок у рамках групового етапу розіграшу Ліги конефренцій сезону-2022/23.

Суперником "спортклубівців" у черговій зустрічі квартету E третього за значимістю єврокубку стане кіпрський Аполлон із міста Лімасол.

Матч п'ятого туру пройде у словацькому Кошиці на стадіоні однойменного клубу через повномасштабне вторгнення Російської Федерації. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

На даний момент після завершення чотирьох зіграних матчів Дніпро-1 займає 2 рядок у своїй групі, набравши 7 очок. Аполлон розташувався на 3 позиції з 4 очками у своєму активі.

Де дивитись матч Дніпро-1 - Аполлон

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Ліги конференцій Дніпро-1 - Аполлон, де можна дивитися поточний хід протистояння. Матч розпочнеться 27 жовтня о 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1". Його можна знайти на платформі Volia TV.

Дніпро-1 – Аполлон вже зустрічалися раніше 15 вересня цього року на полі кіпрської команди. Тоді гра завершилася тріумфом підопічних Олександра Кучера з рахунком 1:3 завдяки голу Валентина Рубчинського та дублю Артема Довбика.

Де відбудеться матч Дніпро-1 - Аполлон

Поєдинок пройде на домашній арені українського клубу у єврокубках, а саме на стадіоні Кошице у Словаччині. Примітно, що арена була відкрита лише на початку лютого цього року. Стадіон вміщує 12,658 глядачів. Також тут виступає однойменна команда, яка посідає друге місце у другому дивізіоні країни.

Нагадаємо, що домашні матчі в УПЛ "Дніпро-1" грає в Ужгороді на Авангарді. Так, останній поєдинок на цій арені був проти Інгульця та закінчився внічию з рахунком 2:2. Стадіон, розташований в адміністративному центрі Закарпаття, може вмістити 10.000 осіб.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK