Дніпро-1 - Аполлон: огляд матчу та результат гри

Підопічні Олександра Кучера вперше в історії зіграють на стадії плей-офф у єврокубковому турнірі.
2022 г., 27 жовтня, 22:53
Дніпро-1 вийшов в плей-офф Ліги конференцій / СК Днепр-1
Дніпро-1 вийшов в плей-офф Ліги конференцій / СК Днепр-1

У рамках п'ятого туру групового етапу Ліги конференцій Дніпро-1 приймав кіпрський Аполлон.

Перша половина першого тайму пройшла досить спокійно – команди знайомились одна з одною, грали обережно, особливо без просування.

Дніпро з позиції сили тримав м'яч під своїм контролем, але щойно доходило до руху вперед – гра руйнувалася. Аполлон грав другим номером, але навіть у такому становищі не зумів створити моменту, не згадуючи про удар Хенті після введення ауту.

Перший момент стався в середині тайму, коли Танчик прострілив на Назаренка, який промахнувся з лінії воротарського майданчика – пробив вище воріт.

Хто потрапив, то це Піхальонок. Олександр отримав м'яч на половині поля гостей, просунувся ближче до їхніх воріт і пробив метрів з 30 – м'яч трохи змінив траєкторію та точно впав у дальній кут ворота Аполлона. Більше моментів у першому таймі не було.

Друга половина зустріч почалася з того, що кіпрський клуб став більш пресингувати і бути настирливішим. Свій момент мав Алісамі, який відгукнувся на подачу зі штрафного, але його удар виявився трохи неточним. Дніпро-1 відповів на це ударом Амаша, який точно пробив, але Йованович врятував від пропущеного гола.

Кіпрський клуб зробив ставку на подачі, проте їхня велика кількість не приносила результатів: то захисники виб'ють, то Валеф зіграє надійно, то подачі не діставали гравці.

Наприкінці зустрічі кіпріоти продовжили закидати чи подавати, але нічого не вийшло. Як наслідок команда догравала у меншості, адже Жарді вдарив ліктем у шию Бабенка.

На останніх хвилинах Дніпро-1 міг забивати, адже гравці втекли 4 в 2, але передача Довбика зачепила руку суперника, а Логінов пробив вище воріт. Таким чином, Дніпро-1 здобув перемогу, яка вивела клуб до плей-офф Ліги Конференцій.

У турнірній таблиці групи підопічні Олександра Кучера посідають друге місце з 10 балами, поступаючись АЗ два очки. У заключному турі Дніпро-1 зіграє з АЗ, а Аполлон прийматиме Вадуц. Матчі відбудуться 3 листопада.

Статистика матчу Дніпро-1 – Аполлон 5-го туру Ліги Конференцій

Дніпро-1 – Аполлон 1:0
Гол: Піхальонок, 39

Володіння м'ячем: 47% – 53%
Удари по воротах: 10-0
Удари у ворота: 4-1
Офсайди: 4-1
Кутові: 2-2

Дніпро-1 — Аполлон 1:0
Гол: Піхальонок, 39

Дніпро-1: Макс Валеф — Адамюк, Сваток, Сарапій, Амаш — Рубчинський (Когут, 70), Бабенко — Танчик (Кононов, 83), Піхальонок (Логінов, 85), Назаренко (Бузанелло, 85) — Довбик.

Аполлон: А. Йованович — Кабрал (Жарді, 78), Кіріаку, В. Йованович, Алісамі — Коль, Шполярич (Хаммас, 68) — Піттас, Онженда (Дабо, 68), Йостен (Ва, 68) — Хенті (Дігіні, 68).

Попередження: В. Йованович, Дігіні.

Вилучення: Жраді, 88 (груба гра)

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Дніпро-1 Аполлон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK