АЕК Ларнака – Дніпро-1: де дивитись матч 16.02.2023 Ліги Конференцій

Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися поєдинок, а також місце та час його проведення. Команди зустрінуться у матчі 1/16 фіналу Ліги Конференцій-2022/23.
2023 г., 16 лютого, 12:10
АЕК Ларнака - Дніпро-1 / СК Днепр-1
АЕК Ларнака - Дніпро-1 / СК Днепр-1

У четвер, 16 лютого, спортивний клуб Дніпро-1 продовжить виступ у рамках Ліги Конференцій.

На стадії 1/16 фіналу єврокубкового турніру підопічні Олександра Кучера зіграють із представником Кіпру - АЕК Ларнака. Команди пройшли різний шлях до цієї стадії, але мали подібності та різні моменти.

Єврокубковий поєдинок пройде у Кіпрі на іменній арені – ΑΕΚ Arena. Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Де дивитись матч АЕК Ларнака - Дніпро-1

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Ліги Конференцій АЕК Ларнака - Дніпро-1, де можна дивитися поточний хід протистояння. Матч розпочнеться 16 лютого у 22:00 за київським часом.

Також на території України матч буде доступним для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1". Його можна знайти на платформі Volia TV.

Дніпровський клуб цього сезону дебютував у єврокубках, але вже встиг зіграти з АЕК Ларнакою у рамках кваліфікації Ліги Європи. Тоді кіпріоти були сильнішими за всіма статтями, здобувши загальну перемогу з рахунком 5:1 (2:1 на виїзді, 3:0 вдома).

Де відбудеться матч АЕК Ларнака – Дніпро-1

Поєдинок між АЕК Ларнака - Дніпро-1 відбудеться у Кіпрі на домашній арені ΑΕΚ Arena.

Стадіон був збудований у 2016 році, а на даний момент він вміщує близько восьми тисяч глядачів.

Нагадаємо, що напередодні поєдинку кіпрський клуб у своєму чемпіонаті не зміг обіграти аутсайдера ліги – Хлораку (1:1), а Дніпро-1 у рамках тренувального збору розгромив Ауду (Латвія) з рахунком – 5:1.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Дніпро-1 АЕК Ларнака

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK