АЕК Ларнака - Дніпро-1: онлайн-трансляція стикового матчу Ліги Конференцій

Дніпровський клуб продовжить свій виступ у плей-офф Ліги Конференцій. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2023 г., 16 лютого, 21:57
Дніпро-1 / СК Днепр-1
Дніпро-1 / СК Днепр-1

У четвер, 16 лютого, повертається єврокубковий турнір - Ліга Конференцій. На першій стадії плей-офф змагання відбудуться стикові ігри, переможці яких пройдуть у 1/8 фіналу. У рамках гри на вибування зіграє український Дніпро-1 та кіпрський АЕК Ларнака.

Команди вже зустрічалися на стадії плей-офф, але це було у кваліфікації Ліги Європи. Тоді АЕК Ларнака не залишила шансів українському колективу, здобувши перемогу за сумою двох зустрічей. Зараз клубам доведеться поборотися за вихід до 1/8 фіналу Ліги Конференцій, що підвищує важливість протистояння.

Єврокубковий поєдинок пройде у Кіпрі на іменній арені – ΑΕΚ Arena. Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу АЕК Ларнака – Дніпро-1

Онлайн-трансляція буде доступна 16 лютого, 22:00 по Києву

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 16 лютого і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 22:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні поєдинок Ліги чемпіонів у прямому ефірі буде показано на платформі Megogo. На ISPORT.ua також буде доступна відео онлайн-трансляція.

АЕК Ларнака на стадії групового етапу Ліги Європи зустрічався з Фенербахче, Ренном та київським Динамо. За підсумками шести турів їм вдалося набрати п'ять очок, що вистачило для того, щоб випередити киян та потрапити до плей-офф Ліги Конференцій.

Читайте також: АЕК Ларнака – Дніпро-1: прогноз на матч 16.02.2023 Ліги Конференцій

Дніпровський клуб після поразки у відборі Ліги Європи одразу потрапив до групи третього за значимістю єврокубку. На стадії групового етапу Дніпро-1 обійшов Аполлон, Вадуц, пропустивши вперед лише АЗ.

У своїй історії АЕК Ларнака та Дніпро-1 зустрічалися у кваліфікації Ліги Європи минулого року. Кіпрський клуб не залишив шансів українській команді, здобувши дві перемоги – 2:1 та 3:0.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Дніпро-1 АЕК Ларнака

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK