Дніпро-1 - АЕК Ларнака: прогноз на матч 23.02.2023 Ліги конференцій

Команди зустрінуться у поєдинку 1/16 фіналу Ліги Конференцій-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 23 лютого, 16:25
Дніпро-1 - АЕК Ларнака / СК Днепр-1
Дніпро-1 - АЕК Ларнака / СК Днепр-1

У четвер, 23 лютого, у Словаччині відбудеться другий матч протистояння 1/16 фіналу Ліги Конференцій-2022/23, у якому зійдуться спортивний клуб Дніпро-1 та АЕК Ларнака.

Єврокубкова гра пройде у місті Кошиці на Кошицькій футбольній арені. Початок поєдинку заплановано на 19:45 за Києвом.

Коефіцієнт та ставки на матч 1/16 фіналу Ліги Конференцій Дніпро-1 - АЕК Ларнака

У другому єврокубковому поєдинку фаворитами зустрічі є підопічні Олександра Кучера. Букмекери вважають, що у другій грі гарні шанси на перемогу має українська команда.

Прогноз букмекерів на матч Дніпро-1 - АЕК Ларнака:

  • перемога Дніпро-1 - 2,23
  • нічия - 3,2
  • перемога АЕК Ларнака – 3,45

На думку букмекерів, у другій грі можна не чекати від команд більше двох забитих голів. Якщо вас цікавлять ставки, то можна ризикнути і поставити на результат "Тотал більше 2,5" з коефіцієнтом 2,09.

При цьому, судячи з коефіцієнтів, букмекери вірять, що голами відзначаться обидві команди - на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом лише 1,81.

На загальний прохід у протистоянні букмекери вирізняють фаворитом саме кіпрський клуб, який виграв перший матч. Шанси на прохід у наступний раунд турніру в української команди становлять – 3,15, а успіх АЕК Ларнаки оцінюється у 1,36.

Статистика протистояння Дніпро-1 - АЕК Ларнака

Українська команда дебютувала в єврокубках цього сезону, але вже встигла провести кілька ігор з кіпрською командою. Ці зустрічі проходили у кваліфікації Ліги Європи. Тоді АЕК Ларнака виявилася найкращою, перемігши у двох іграх поспіль. Враховуючи перший поєдинок у плей-офф Ліги конференцій, то статистика повністю на боці кіпріотів.

Дніпро-1 - АЕК Ларнака
0 Перемоги 3
1 Голи 6

АЕК Ларнака - Дніпро-1 1:0
Гол: Гарсія, 85

АЕК Ларнака: Пирич — Росалес, Мілічевич, Томович, Гарсія — Понс, Луїш Густаву (Гонсалес, 90+2) — Фараж (Енглезу, 90+2), Трічковські (Ніколич, 65), Яколіш (Касас, 88) — Лопеш (Оєр, 88).

Дніпро-1: Макс Валеф — Хайнер, Сваток, Сарапій, Амаш (Горбунов, 46) — Бабенко, Рубчинський (Танчик, 58) — Гуцуляк, Піхальонок (Когут, 89), Пеголу (Бланко, 46) — Довбик (Назаренко, 89).

Попередження: Гарсія - Амаш, Танчик, Кучер (тренер)

Напередодні єврокубкового поєдинку кіпрський клуб у своєму національному чемпіонаті втратив очки, програвши АЕК Лімасоу (1:2). Дніпро-1 матч не проводив, готуючись до гри в тренувальному режимі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK