Базель - Фіорентина: дивитися онлайн-трансляцію матчу 18.05.2023 1/2 фіналу Ліги конференцій

На ISPORT.ua доступна відео онлайн-трансляція поєдинку між Базелем і Фіорентиною в півфіналі Ліги конференцій.
2023 г., 18 травня, 11:15
Базель - Фіорентина: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images
Базель - Фіорентина: дивитися онлайн-трансляцію матчу / Getty Images

У четвер, 18 травня, Базель зіграє на своєму полі з Фіорентиною в рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги конференцій сезону-2022/2023.

У першому поєдинку у Флоренції минулого тижня гості здобули перемогу з рахунком 2:1.

Матч-відповідь у протистоянні швейцарського й італійського клубів відбудеться в Базелі на стадіоні Санкт-Якоб Парк. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Базель - Фіорентина

Трансляція поєдинку 1/2 фіналу Ліги конференцій між Базелем та Фіорентиною буде доступна у цій новині 18 травня і почати дивитися її онлайн можна з 22:00 за Києвом.

Онлайн-трансляція проходитиме на платформі MEGOGO.

Фіорентина свій шлях у Лізі конференцій поточного сезону розпочала з плей-офф кваліфікації, де пройшла Твенте, після чого посіла друге місце в групі, пропустивши вперед Істанбул Башакшехір і випередивши Гартс та РФШ. У попередньому раунді плей-офф турніру "Віола" обіграла Брагу (4:0, 3:2), у 1/8 фіналу здолала Сівасспор (1:0, 4:1), а у чвертьфіналі взяла гору над Лехом (4:1 2:3).

Базель свої виступи в Лізі конференцій також розпочинав із кваліфікації, де подолав три раунди, пройшовши Крусейдерс, Брондбю та софійський ЦСКА. У груповому раунді швейцарська команда посіла друге місце в квартеті, поступившись першим рядком Словану та випередивши Пюнік і Жальгіріс. У раунді плей-офф Базель здолав Трабзонспор (0:1, 2:0), у 1/8 фіналу пройшов той самий Слован (2:2, 2:2, 4:1 пен.), а в 1/4 фіналу переміг Ніццу (2:2, 2:1 д.ч.).

Раніше Базель і Фіорентина зустрічалися тричі, і наразі перевага в особистих зустрічах на боці швейцарського клубу: дві перемоги та нічия.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK