"У другій грі все починається спочатку": Скрипник - про матч-відповідь із Ділою

Ворскла спробує втримати перевагу після перемоги у першому поєдинку.
2023 г., 3 серпня, 10:48
Віктор Скрипник / ФК Ворскла
Віктор Скрипник / ФК Ворскла

Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник поділився очікуваннями від матчу-відповіді другого раунду кваліфікації Ліги конференцій проти грузинської Діли.

"Після першої гри ми акцентували увагу на тих помилках, яких припустилися. І на тих позитивних нюансах, які ми робили, щоб виграти. Тільки перша гра минула, зараз буде другий тайм.

Кожна команда знає одна одну, від цього і відштовхуватимемося. Ми знаємо, що нам треба робити, щоб пройти далі. Напевно, наш суперник також знає, що йому робити.

Читайте також: Ворскла підписала бразильського нападаючого

Травмованих у нас немає. Андрій Бацула приєднався до нас та вже тренується без обмежень. Отже, це одна з одиниць, яка може нам допомогти. А так усе гаразд, усі готові.

Кожна гра - це нова гра. Ми ще не визначилися з хлопцями, які гратимуть, але насамперед мені потрібно побачити ті очі, які я хочу бачити. Це найголовніше. Як би ти не зіграв першу гру, у другій все починається спочатку. Ти маєш додавати, напружувати, терпіти. Для цього потрібні не лише досвідчені хлопці, а й молоді, які мають енергію, щоб ці завдання виконувати", - сказав Скрипник на передматчевій пресконференції.

Нагадаємо, що матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги конференцій Діла - Ворскла відбудеться в четвер, 3 серпня, в Горі та розпочнеться о 20:00 за київським часом. У першому поєдинку полтавська команда здобула перемогу з рахунком 2:1.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK