"План спрацював": Український тренер Діли оцінив перемогу над Ворсклою

Грузинський клуб вибив полтавців із кваліфікації Ліги конференцій.
2023 г., 4 серпня, 10:54
Андрій Демченко / facebook.com/FCDilaGori
Андрій Демченко / facebook.com/FCDilaGori

Український тренер Діли Андрій Демченко проаналізував перемогу над Ворсклою в другому раунді кваліфікації Ліги конференцій.

У першому поєдинку полтавська команда здобула перемогу 2:1, але у матчі-відповіді програла з рахунком 1:3.

"Ми не будемо надто радіти з поваги до суперника. Ми грали добре, контролювали хід гри, але не могли забити м'яч. Гол наприкінці першого тайму додав нам багато сил, ми отримали впевненість у собі, а Ворскла її втратила. Ми побачили, що йдемо правильним шляхом і повірили, що зможемо виграти матч без овертайму.

Читайте також: "Як можна бути таким унилим г**ном?": реакція Мережі на виліт Ворскли з Ліги конференцій

Суперник намагався зберегти перевагу за один гол. Із досвіду скажу, що команда, яка грає від оборони та намагається утримати рахунок, не може повністю закрити простір. Людський фактор все ще працює - десь футболіст не може наздогнати, десь не може діяти так, як треба. Так і вийшло - ми створили моменти і дуже добре, що змогли їх використати.

Не можна сказати, що на зустріч вплинув один епізод. Ми всю гру пресингували, намагаючись не дати супернику часу подумати та просто вивести м'яч уперед. Таким чином ми повертали м'яч і знижували впевненість суперника в собі. План спрацював, ми забили голи, а наші захисники справлялися з атаками Ворскли.

Оборонний стиль Ворскли спрацював на нашу користь. У нас було кілька моментів у першій зустрічі, але ми не змогли їх реалізувати. У другому матчі ми були готові до таких моментів, нам дуже пощастило і ми перемогли", - наводить слова Демченка пресслужба Діли.

Нагадаємо, на ISPORT доступне відео голів і найкращих моментів матчу Діла - Ворскла (3:1).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ворскла Діла

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK