Зоря не хоче переносити матч проти ізраїльського Маккабі

Український клуб посилається на важкий календар.
2023 г., 18 жовтня, 15:21
фото ФК Зоря
фото ФК Зоря

Через військові дії, які останніми днями проходять в Ізраїлі, місцевий Маккабі Тель-Авів - суперник луганської Зорі в Лізі конференцій - попросив перенести очний матч проти української команди на іншу дату.

Зоря ж свою чергу відповіла, що не має бажання переносити поєдинок через важкий графік матчів.

"Луганська Зоря з розумінням відноситься до ситуації, яка склалася в Ізраїлі. А саме, до війні та терористичних актів на території країни, та до всього, що призводить до гибелі людей", - починають свою заяву луганці.

"Проте, незважаючи на все, треба нагадати, що на території нашої країни вже практично 10 років йде війна. За цей час наші люди, наші вболівальники та наша команда пережила багато чого. Довелося залишати власні домівки, розпочинати життя знов та боротися далі. За цей період часу, незважаючи на тяжкі часи, луганська Зоря жодного разу не попросила про перенос, як мінімум, єврокубкових матчів, та грає у футбол незважаючи на все. Навіть зараз, коли до багатьох місць наша команда добирається автобусом, через кордони по 15-20 годин, а потім, грає в одній країні, після чого знов повертається в Україні ті ж 20 годин та приймає участь у власному чемпіонаті".

Луганський клуб повідомив, що запропонував супернику обмінятися домашніми матча, або взагалі провести номінально домашній матч ізраїльтян на Люблін Арені - домашньому стадіоні луганців в єврокубках, чи на будь якому іншому стадіоні, в будь якій країні.

Тим не менше, Маккабі хоче перенести зустріч (яка призначена на 26 жовтня) на листопада.

"В листопаді у "чорно-білих" дуже складний календар. Окрім матчів єврокубків, нас чекатимуть матч в Кубку України (в Одесі) та власний чемпіонат. Враховуючи дуже тяжку логістику, не забуваючи, що Україна теж є країною, яка продовжує війну та свою боротьбу за незалежність, не бажаючи нехтувати внутрішніми змаганнями (Кубком та Чемпіонатом України), будь який перенос матчів є неприйнятним для Зорі".

Варто нагадати, що Зоря нещодавно погодилась перенести матч проти Шахтаря на прохання тренерського штабу національної збірної України.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK