Маккабі Тель-Авів - Зоря: прогноз на матч Ліги конференцій 25.11.2023

Команди зустрінуться на груповому етапі Ліги конференцій. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 25 листопада, 12:16
Зоря / ФК Заря
Зоря / ФК Заря

У суботу, 25 листопада, бронзовий призер чемпіонату України луганська Зоря проведе свій четвертий матч у єврокубковому сезоні-2023/24.

Суперником української команди в гостьовому поєдинку перенесеного третього туру групового раунду турніру стане Маккабі Тель-Авів (Ізраїль).

Команди були змушені зіграти в іншу дату, адже УЄФА переніс єврокубкову зустріч з Ізраїлю, який зараз переживає військовий конфлікт.

Читайте також: Чорноморець розгромив Зорю у чвертьфіналі Кубка України

Матч Маккабі Тель-Авів - Зоря пройде на стадіоні Бачка-Топола (Сербія). Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 17:30 за київським часом.

Коефіцієнт і ставки на матч Ліги конференцій Маккабі Тель-Авів - Зоря

Аналітики та експерти вважають домашню команду фаворитами протистояння, а українському клубу відводиться роль аутсайдера. 

Прогноз букмекерів на матч Маккабі Тель-Авів - Зоря:

  • перемога Маккабі Тель-Авів - 1,69
  • нічия - 4,1
  • перемога Зорі - 5,2

Судячи з коефіцієнтів, букмекери вірять, що голами відзначаться обидві команди - на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом 1,77. При цьому аналітики очікують високу результативність у матчі. На тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,78.

Статистика протистояння Маккабі Тель-Авів - Зоря

У своїй історії команди зустрічалися одного разу - в минулому турі групового етапу. Ізраїльський клуб зумів здобути перемогу - 3:1

Зоря - Маккабі 1:3
Голи: Горбач, 74 – Лукассен, 7, Перець, 26, 43

Очікувані голи (xG): 1,31 – 1,66
Володіння м'ячем: 43% – 57%
Удари: 21 - 12
Удари у ворота: 12 - 7
Фоли: 6 - 7

Зоря: Турбаєвський, Нагнійний (Венделл, 87), Снурніцин, Батагов, Жордан, Данченко, Антюх (Алефіренко, 66), Яцик, Мічин (В.Волошин, 66), Кірюханцев (Чурко, 87), Герреро (Горбач, 46).

Маккабі: Москера, Ревіво (Тургеман, 72), Соборіт, Лукоссен, А.Коен, Каніховський, ван Овереєм (Голоса, 72), Дор Перец, Мілсон (Шахар, 90), Захаві (Давида, 90), Бітон (Біттон, 65).

Попередження: Снурніцин (49) – Лукассен (56), А.Коен (86)

Нагадаємо, у групі В Ліги конференцій, окрім Зорі та Маккабі Тель-Авіві, також виступають Гент і Брейдаблік. Після чотирьох турів бельгійці йдуть першими з 10 балами, луганський колектив третій із 4 очками за три гри, ізраїльтяни на другому місці з 6 пунктами за три матчі, а групу замикає ісландський клуб із 0 у графі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Зоря Луганськ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK