Маккабі Тель-Авів - Зоря 3:2: огляд матчу і результат гри 25.11.2023

Луганська команда відквитала два м'ячі, але не змогла уникнути програшу.
2023 г., 25 листопада, 19:28
Зоря програла Маккабі / maccabi-tlv.co.il
Зоря програла Маккабі / maccabi-tlv.co.il

У суботу, 25 листопада, луганська Зоря зустрічалася в гостях із Маккабі Тель-Авів у перенесеному матчі третього туру групового етапу Ліги конференцій.

Поступившись ізраїльтянам 1:3 у попередньому поєдинку в квартеті, у цьому протистоянні, яке проходило в сербському місті Бачка-Топола, луганці також не змогли здобути позитивний для себе результат, зазнавши поразки з рахунком 2:3.

Ізраїльська команда зуміла вразити ворота Зорі лише у компенсований до першого тайму час, коли відзначився Еран Захаві. А у другій половині зустрічі номінальним господарям поля досить швидко вдалося практично зняти питання щодо майбутнього переможця. Дор Перец повторив своє досягнення з першого матчу, оформивши дубль, і довів рахунок до розгромного, відзначившись одразу після перерви та після години гри.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Зорі вдалося відіграти один м'яч на 71-й хвилині зусиллями Едуардо Герреро, а за дві хвилини до кінця основного часу скоротити відставання до мінімуму після результативного удару Ігоря Горбача, але не більше.

Тепер Зоря після чотирьох турів посідає третє місце у своїй групі з чотирма очками. Маккабі, набравши дев'ять балів, розташувався на другій позиції.

Статистика матчу Маккабі Тель-Авів - Зоря 3-го туру Ліги конференцій

Маккабі Тель-Авів - Зоря 3:2

Голи: Захаві, 45+2, Перец, 46, 60 - Герреро, 71, Горбач, 88

Очікувані голи (xG): 1.62 - 0.83
Володіння м'ячем: 59% - 41%
Удари: 8 - 14
Удари у площину: 4 - 7
Кутові: 6 - 2
Фоли: 15 - 13
Атаки: 117 - 82

Маккабі Тель-Авів: Москера - А. Коен, Лукассен (Біттон, 66), Саборіт, Ревіво - Д. Перец, ван Оверем, Каніховські (Тургеман, 66) - Бітон (Голаса, 76), Захаві (Давідзажа, 84), Мілсон (Й. Коен, 76)

Зоря: Турбаєвський - Батагов, Джордан (Боль, 66), Снурніцин - Мічін, Чурко (Мишньов, 57) - Кирюханцев (Данченко, 81), Нагнойний (Бугай, 81), Алефіренко (Горбач, 57), Антюх - Герреро

Попередження: ван Оверем, Ревіво - Джордан, Боль.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Зоря Маккабі Тель-Авів

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK