Зоря - Брейдаблік 4:0: огляд матчу та результат гри 14.12.2023

"Чорно-булі" здобули перемогу у грі, яка вже нічого не означала.
2023 г., 15 грудня, 00:03
Зоря Луганськ / ФК Заря
Зоря Луганськ / ФК Заря

У четвер, 14 грудня, у польському Любліні відбувся матч шостого туру групи В Ліги конференцій, у якому зустрілися Зоря та Брейдаблік.

Для обох колективів цей поєдинок не мав жодної турнірної значимості. Перемога могла принести хіба що задоволення за рахунок добрих емоцій та грошей в якості призових, які будуть зараховані в майбутньому.

"Чорно-білі" дуже активно розпочали зустріч, від чого задаєшся питанням, чому так не можна було грати у всіх матчах.

Вже на другій хвилині Едуардо Герреро уникнув офсайду і з меж штрафного майданчика переграв воротаря. А через вісім хвилин луганці подвоїли свою перевагу за рахунок автогола у виконанні Даміра Муміновича.

На 20-й хвилині рахунок на табло був уже 3:0: Олександр Сапутін швидко ввів м'яч у гру, Дмитро Мішньов з бокової лінії в районі центру поля видав пас вперед на Петара Мічина, який з гострого кута пробив повз голкіпера, який вибіг на перехоплення .

Потім гра очікувано заспокоїлася, ісландці перехопили ініціативу. Але пробити Сапутіна цього дня їм так і не вдалося. Натомість Зорі вдалося забити четвертий гол. Арсеній Батагов видав розрізну передачу на Ігоря Горбача, який вирвався на побачення з воротарем і відправив м'яч у сітку воріт.

У результаті Зоря наостанок здобула впевнену перемогу і з третім місцем у групі, маючи сім очок в активі, завершила свої виступи в єврокубках.

Статистика матчу Зоря - Брейдаблік шостого туру Ліги конференцій

Зоря - Брейдаблік 4:0
Голи: Герреро, 2, Мумінович, 11 (аг), Мічин, 19, Горбач, 76.

Очікувані голи (xG): 2,23 - 1,38
Володіння м'ячем: 45% - 55%
Удари: 14 - 15
Удари в площину: 7 - 2
Фоли: 12 - 7

Зоря: Сапутін (Жилкін, 90+3) - Боль (Алефіренко, 82), Батагов, Джордан, Снурніцин - Мічин (Нагнойний, 71), Мішньов (Азіангбе, 71), Чурко, Горбач - Герреро, Антюх (Бугай, 82).

Брейдаблік: А. Ейнарссон - Єоман (Крістінссон, 46), Мумінович, Маргейрссон, Інгварссон - Гуннлаугссон, Сігурдарсон (Адальстейнссон, 82), Лудвікссон (Сігурйонссон, 87) - В. Ейнарссон (Глінссон, 82), Сванторссон, Стейндорссон (Волер, 87).

Попередження: Боль, Батагов, Антюх, Чурко, Джордан - Маргейрссон, Крістінссон, Мумінович.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Зоря Луганськ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK