Тренер Бетіса - про матч з Кривбасом в Лізі конференцій: Ми повинні уникати сюрпризів

Мануель Пеллегріні задоволений грою своєї команди.
23 серпня, 09:27
Мануель Пеллегріні / Getty Images
Мануель Пеллегріні / Getty Images

Іспанський Бетіс здобув комфортну перемогу над криворізьким Кривбасом в першому матчі плей-оф Ліги конференцій, іспанці забили по голу в кожному з таймів.

Читайте також: Кривбас без шансів поступився Бетісу в кваліфікації Ліги конференцій: відео голів і найкращих моментів

Головний тренер Бетіса Мануель Пеллегріні підбив підсумки матчу, похваливши своїх підопічних:

"Позитивні висновки, ми здобули перемогу з перевагою в два м’ячі, не пропустили, щоб мати більше впевненості в тому, що ми робимо. Можливо, у нас було ще кілька нагод, але сезон починається. Для мене дуже цінним є бажання добитися хорошого результату вдома, щоб вийти в наступний раунд Ліги конференцій.

Чудова гра Дієго Льоренте? Так, Дієго зіграв дуже хорошу гру, він виграв багато повітряних м’ячів, де вони були важливими, він виграв більшість кросів з Натаном. Коли ми не пропускаємо, це тому, що працює вся команда. Чим ближче вони наближаються до наших воріт, тим більше відповідальності вони несуть. Я радий і за Дієго, і за Натана, який щойно прибув. Це була позитивна гра в усіх аспектах у цілому.

Ми повинні уникати сюрпризів у матчі-відповіді, граючи в хорошу гру, а не на утримання рахунку, який ми здобули сьогодні в гостях. Звичайно, це допомагає – мати перевагу в два голи, але якщо ви граєте, думаючи про це, ви втрачаєте характеристики гри. Вдома ми повинні грати з першої хвилини, попри перевагу, яку ми маємо, і намагатися виграти, що також забезпечує надійність того, що ми робимо вдома.

Читайте також: Футболісти Кривбаса проігнорували арбітра перед стартом матчу Ліги конференцій - турок судив матчі на болотах

Це був правильний матч, у суперника було небагато ударів по наших воротах, Руї Сілва не зробив жодного важливого сейву, але саме тому, що захист був хорошим, ми скоротили розриви, уникнули ударів і виграли. Важливо, щоб Натан ввімкнув іншу гру, ніж Рікардо Родрігес, хоча він додає, має всю передсезонку, і він показав це в сьогоднішній грі.

Родрі грав з нами протягом чотирьох років, більше чи менше ігор протягом сезону, але завжди з важливою участю. Він молодий гравець, ми багато говорили з ним про те, що йому потрібно покращити, трохи зменшив прогрес, але він завжди був гравцем, який добре тримає баланс на фланзі, добре грає один на один і виконує удари з упевненістю в тому, що може забити. Він розвиває цей аспект, який ще може дати нам набагато більше", - цитує Пеллегріні видання Marca.

Нагадаємо, матч-відповідь між Кривбасом і Бетісом заплановано на четвер, 29 серпня. Стартовий свисток прозвучить о 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK