Твердохліб - про поразку Кривбаса Бетісу в Лізі конференцій: Це одна з найкращих команд Іспанії

Українець знайшов позитив у програному матчі проти сильного суперника.
23 серпня, 11:46
Єгор Твердохліб
Єгор Твердохліб

Криворізький Кривбас програв іспанському Бетісу у першому матчі кваліфікації до основного етапу Ліги конференцій, пропустивши по голу в кожному з таймів.

Читайте також: Кривбас без шансів поступився Бетісу в кваліфікації Ліги конференцій: відео голів і найкращих моментів

Півзахисник криворізьців Єгор Твердохліб підбив підсумки програного матчу, заявивши, що Бетіс - одна з найсильніших команд в Іспанії:

"Зіграли проти сильного суперника. Це одна з найкращих команд Іспанії, я вважаю. Було цікаво зіграти з Бетісом, та побачити свої можливості у порівнянні з нами.

Для нас – це неоціненний досвід. Впевнений, ця гра дасть нам свої плюси і в чемпіонаті України ми зможемо виглядати ще більше впевненіше.

На чому робив акцент Юрій Вернидуб у перерві? Говорив те ж саме, що і перед грою. Просив нас бути ще більше впевненішими, вірити у свої сили та грати розкуто.

Щодо підтримки українських вболівальників на трибунах в Кошіце... Дуже дякую їм. Вони постійно гнали нас вперед, ми це відчували. Великий їм уклін за палку підтримку", - приводить слова Твердохліба прес-служба Кривбаса.

Нагадаємо, матч-відповідь між Кривбасом і Бетісом заплановано на четвер, 29 серпня. Стартовий свисток прозвучить о 22:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK