Ірландія – Україна: онлайн-трансляція матчу Ліги націй

Національні команди зустрінуться у матчі Ліги націй. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 8 червня, 21:35
Ірландія – Україна: онлайн-трансляція матчу / Getty Images
Ірландія – Україна: онлайн-трансляція матчу / Getty Images

У середу, 8 червня, збірна України проведе свій перший матч у групі 1 Дивізіону В Ліги націй, зустрівшись на виїзді з Ірландією.

Поєдинок відбудеться у Дубліні (Ірландія) на арені Авіва Стедіум. Стартовий свисток у зустрічі прозвучить о 21:45 за київським часом.

Онлайн-трансляція матчу Ірландія - Україна

буде доступна у цій новині 8 червня о 21:45 за київським часом.

Цікаво, що раніше збірні України та Ірландії не перетиналися на міжнародній арені - це буде перша очна зустріч команд.

Виїзний матч із Ірландією буде для українців стартовим у нинішньому розіграші Ліги націй, оскільки раніше "синьо-жовті" були задіяні в кваліфікації чемпіонату світу-2022, поєдинки якої були перенесені з березня на червень через повномасштабне військове вторгнення росіян в Україну. Напередодні команда Олександра Петракова в півфіналі плей-офф відбору ЧС-2022 перемогла 3:1 Шотландію, але після у вирішальному протистоянні поступилася 0:1 Вельсу, не зумівши здобути путівку у фінальну стадію світової першості.

Ірландія, в свою чергу, вже встигла стартувати в Лізі націй, невдало зігравши на виїзді проти Вірменії. Підопічні Стівена Кенні зазнали поразки з рахунком 0:1.

Четвертим учасником групи B1 Ліги націй є збірна Шотландії. Наразі лідирує в квартеті Вірменія, маючи у своєму активі три бали. Інші команди йдуть з нулями у графі набраних очок, але Україна та Шотландія матчів поки не проводили. Переможець групи підніметься до Дивізіону А, а збірна, яка посяде останнє місце, понизиться у класі.

Паралельно з матчем Ірландія - Україна 8 червня Шотландія прийме на своєму полі Вірменію.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK