"Непогана подача, яка замкнулася сама собою": Циганков - про гол у матчі з Ірландією

Віктор Циганков підбив підсумки перемоги над Ірландією в рамках Ліги націй.
2022 г., 9 червня, 20:40
Віктор Циганков / Getty Images
Віктор Циганков / Getty Images

У рамках другого туру Ліги націй збірна України обіграла мінімально національну команду Ірландії. Автором єдиного голу став Віктор Циганков.

Український півзахисник поділився враженнями від матчу. За словами 24-річного гравця, він вийшов на поле, щоб додати креативу команді.

Тренер завжди дає поради, коли хоче, щоб гравець вийшов і освіжив гру. Треба було забивати, треба було щось вигадувати, якісь моменти. Вийшло так, що швидко забили і вже краще вели гру. в атаці, і повторюся, треба було забивати, вбігати у зони та створювати якісь моменти”.

Циганков висловився про забитий м'яч, який він оформив зі стандарту.

"Звичайно, я подавав. Але вийшло так, що непогана подача, і вона замкнулася сама собою. Дуже радий нашій перемозі. Якщо вона додасть посмішок нашим людям і позитиву... Ця перемога для нашої країни. Звичайно, нам дуже хотілося поїхати на чемпіонат. світу. Це дуже важкий момент. Але починається новий день, нові вимоги, нові результати. Тому треба було швидко перейти”.

 

Українець поділився думкою про шанси збірної виграти групу у Лізі націй.

"З Ірландією була інша гра, інший турнір. Ми добре почали. Сподіваюся, що так і продовжитися. Чи під силу нам виграти групу? Я думаю, що так. Ми зараз боремося за нашу країну, за наших людей. Заради них ми робитимемо? все, щоб перемагати у кожній грі, з ким би ми не грали. Українці прийшли підтримати нас, було дуже приємно. Ця перемога для них. Робитимемо все, щоб перемагати у кожній грі".

Циганков також звернувся до вболівальників національної команди, наголосивши на важливості позитивних емоцій під час війни.

"Де б ми не були, нас постійно підтримують. Люди розуміють нашу ситуацію в нашій країні. Сподіваюся, що це якнайшвидше закінчиться, і наші люди частіше усміхатимуться. Важкі матчі. Грали постійно на виїзді, постійно літали. Треба було трохи- трохи освіжити склад. Якщо ми виграли, значить усі справилися зі своєю роботою", - розповів Циганков в інтерв'ю vZbirna.

Нагадаємо, у суботу, 11 червня, збірна України проведе матч із національною командою Вірменії в рамках Ліги націй. На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція зустрічі , яка розпочнеться о 16:00 за Києвом


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK