Піхальонок: Перемога над Вірменією додасть впевненості перед Ірландією

Гравець збірної України оцінив виступи команди у Лізі націй.
2022 г., 13 червня, 15:29
Олександр Піхальонок / СК Днепр-1
Олександр Піхальонок / СК Днепр-1

Півзахисник збірної України Олександр Піхальонок прокоментував перемогу над Вірменією (3:0) у Лізі націй та висловився про майбутню зустріч із Ірландією.

"Вірменія діяла дуже вузько та щільно у захисті, за схемою 5-3-2, тому було дуже важко зламати її оборону. Після перерви тренер зробив корективи, і у другому таймі у нас пішла гра. Коли команди закриваються, завжди тяжко. Це стосується не лише збірної, а й матчів чемпіонату, коли всі гравці суперника перебувають за лінією м'яча, важко зламати їхню оборону.

Щодо позиції Зінченка, то він грав ліворуч, трохи піднімався, бо перед ним виникав простір. Це іноді працювало, то чому б і ні.

Відсутність Ярмоленка – велика втрата, адже він дуже досвідчений гравець. Думаю, з Вірменією він дуже допоміг би.

Гол Малиновського? Іноді ми награємо такі моменти, але я думаю, що це була імпровізація. Коли забиваєш м'яч таким командам, які грають від оборони, цей гол стає ключовим, бо суперник розкривається. Усі емоційно відреагували на гол Караваєва. Я думаю, що це пішло на користь команді, ми згуртувалися.

Перемога над Вірменією додасть впевненості перед Ірландією. Коли ти перемагаєш, легко готуватись до наступних матчів", - цитує Піхальонка офіційний сайт Української асоціації футболу.

Нагадаємо, що матч України та Ірландії у Лізі націй відбудеться у вівторок, 14 червня, у польській Лодзі на стадіоні ЛКС. Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 21:45 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Ліги націй Україна - Ірландія.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK