Угорщина сенсаційно розгромила на виїзді Англію в Лізі націй

Потенційний аутсайдер "групи смерті" здобув більш ніж переконливу перемогу та лідирує в квартеті.
2022 г., 14 червня, 23:44
Угорщина несподівано розбила Англію / Getty Images
Угорщина несподівано розбила Англію / Getty Images

У вівторок, 14 червня, збірна Англії приймала на своєму полі Угорщину у матчі четвертого туру групової стадії Дивізіону А Ліги націй.

Угорська команда, яка вважалася аутсайдером у квартеті з англійцями, німцями та італійцями, вдруге здолала "Трьох левів" у нинішньому розіграші турніру. Після перемоги 1:0 у першому турі цього разу угорці принизили суперника, вигравши з рахунком 4:0.

Дубль на свій рахунок записав Роланд Шаллаї, відзначившись у кожному з таймів. Після до розгромного рахунок довів Жолт Надь, а коли Англія вже опинилася в меншості, точку в протистоянні поставив Даніель Газдаг.

Зазначимо, що у паралельному матчі групи збірна Німеччини вдома перемогла Італію з рахунком 5:2.

Після чотирьох турів збірна Угорщини лідирує у квартеті А3, набравши сім очок. Другою йде Німеччина із шістьма балами, а третьою - Італія з п'ятьма пунктами в активі. Замикає таблицю Англія, яка має два очки.

Англія - Угорщина 0:4

Голи: Шаллаї, 16, Шаллаї, 70, Жолт Надь, 80, Газдаг, 89

Англія: Ремсдейл - Вокер, Стоунз, Гехі, Джеймс - Галахер (Маунт, 56), Філіпс, Беллінгем (Фоден, 68) - Сака (Магвайр, 85), Кейн, Бовен (Стерлінг, 46)

Угорщина: Дібуш - Ланг, Орбан, Аттіла Салаї - Фіола, Шефер, Стайлз (Адам Надь, 55), Жолт Надь - Шаллаї (Него, 78), Собослаї (Газдаг, 56) - Адам Салаї (Адам, 68)

Попередження: Стоунз, 37, Уокер, 85

Вилучення: Стоунз, 82.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK