Шотландія - Україна: де дивитися матч Ліги націй

Хто показує матч Ліги націй-2022 Шотландія - Україна та де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2022 г., 21 вересня, 12:10
Шотландія - Україна: де дивитися матч / Getty Images
Шотландія - Україна: де дивитися матч / Getty Images

У середу, 21 вересня, національна збірна України продовжить свої виступи у нинішньому розіграші Ліги націй.

У перенесеному матчі першого туру групи 1 Дивізіону B українська команда зіграє на виїзді з Шотландією, з якою підопічні Олександра Петракова у червні зустрічалися у плей-офф кваліфікації чемпіонату світу-2022.

Поєдинок Ліги націй Шотландія - Україна відбудеться у Глазго на стадіоні Гемпден Парк. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Де дивитися матч Шотландія - Україна?

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Шотландія - Україна, яка розпочнеться 21 вересня о 21:45 за київським часом.

Окрім того, в Україні цей поєдинок у прямому ефірі в межах інформаційного марафону "Єдині новини" покажуть на телеканалах ICTV, Інтер, 1+1 та Суспільне, що транслюються в мережах кабельних операторів, на ОТТ-платформах та в мережі цифрового телебачення Т2. Також матч буде доступними для перегляду на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Інші поєдинки Ліги націй будуть доступні для перегляду на платформі MEGOGO.

Джерело: Getty Images

Матч першого туру Ліги націй між Шотландією та Україною мав відбутися на початку червня цього року, але був відкладений до осені, оскільки в ті дні команди брали участь у плей-офф кваліфікації ЧС-2022, який у свою чергу був перенесений із березня через повномасштабне російське вторгнення в Україну

Читайте також: Шотландія – Україна: прогноз на матч Ліги націй

Збірні Шотландії та України зіграли один проти одного 1 червня на Гемпден Парк у півфіналі плей-офф кваліфікації чемпіонату світу, і успіх у тому протистоянні святкували "синьо-жовті", здолавши суперника з рахунком 3:1. Українці вийшли вперед після півгодини гри зусиллями Андрія Ярмоленка, а вже на початку другого тайму перевагу гостей подвоїв Роман Яремчук. Ближче до кінця зустрічі шотландці змогли відповісти результативним ударом Каллума Макгрегора, проте в компенсований час крапку в матчі поставив Артем Довбик. Далі підопічні Олександра Петракова зазнали поразки 0:1 від Вельсу в фіналі відбору, не зумівши здобути путівку в фінальну частину світової першості.

Джерело: Getty Images

До майбутнього поєдинку Ліги націй проти Шотландії збірна України готуватиметься у столиці Польщі Варшаві у такому складі:

Воротарі: Дмитро Різник (Ворскла Полтава), Андрій Лунін (Реал Мадрид, Іспанія), Анатолій Трубін (Шахтар Донецьк), Євген Волинець (Колос Ковалівка).

Захисники: Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Ілля Забарний (усі - Динамо Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Богдан Михайліченко (усі - Шахтар Донецьк), Віталій Миколенко (Евертон, Англія), Тарас Качараба (Славія, Чехія), Едуард Соболь (Брюгге, Бельгія).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик, Олександр Зубков (усі - Шахтар Донецьк), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (обидва - Динамо Київ), Олександр Піхальонок (СК Дніпро-1 Дніпро), Андрій Ярмоленко (Аль-Айн, ОАЕ), Руслан Маліновський (Аталанта, Італія), Віктор Коваленко (Спеція, Італія), Данило Ігнатенко (Бордо, Франція).

Нападаючі: Роман Яремчук (Брюгге, Бельгія), Артем Довбик (СК Дніпро-1 Дніпро).

Джерело: Getty Images

Результати України і Шотландії в Лізі націй

Збірні України та Шотландії провели у групі 1 Дивізіону B Ліги націй по три матчі. Українська національна команда двічі зіграла з Ірландією, здобувши перемогу 1:0 і розійшовшись миром 1:1, а також розгромила 3:0 Вірменію. Шотландія у свою чергу святкувала успіх у двох поєдинках із вірменами (2:0 і 4:1) та зазнала поразки 0:3 від ірландців.

Наразі збірна України з сімома очками очолює свій квартет, а Шотландія йде другою, відстаючи на один бал. Ірландія та Вірменія, які провели по чотири матчі, мають у своєму активі чотири та три пункти відповідно.

Джерело: Getty Images

Де відбудеться матч Шотландія - Україна?

Матч Ліги націй між Шотландією та Україною відбудеться у Глазго на стадіоні Гемпден Парк, на якому свої домашні матчі проводить шотландська національна команда. Під час футбольних поєдинків арена може вмістити понад 50 тисяч глядачів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK