Україна впевнено розбила Вірменію в матчі на виїзді

Національна команда України змогла легко обіграти суперника.
2022 г., 24 вересня, 17:51
Зубков - один з героїв матчу / УАФ
Зубков - один з героїв матчу / УАФ

Національна збірна України після болючої поразки проти Шотландії зустрілась з Вірменією в рамках п'ятого туру Ліги націй. 

В стартовому складі очікувалися зміни, як мінімум - Петраков мав використати Забарного і Миколенка, які пропустили минулий матч, та нового воротаря (Трубін поїхав в молодіжку). Але тренер здивував і випустив відразу 11 нових футболістів, які грали за іншою тактичною схемою.

Початок матчу був не найкращим, декілька разів наші хлопці помилялися і давали супернику можливість провести контратаку, але ті цим не користались. Та в середині першого тайму після класного розіграшу атаки "жовто-блакитні" відкрили рахунок - Тимчик замкнув простріл Зубкова з флангу.

В другому таймі зустрічі колектив Петракова діяв вже набагато впевненіше. Звязка Тимчик-Зубков змінила ролі. На 57 хвилині вже захисник ассистував вінгеру.

Для Олександра це була не остання результативна дія в матчі. Через 12 хвилин він знову віддав гольовий пас. Цього разу в якості накінечника атаки виступив Артем Довбик.

Довівши рахунок до розгромного, Україна не зупинилась, забивши ще двічі наприкінці тайму. Спочатку голом відзначився хавбек Бордо Данило Ігнатенко, а потім Довбик оформив дубль.

Таким чином, Україна значно покращила свої позиції перед поєдинком з Шотландією 27 вересня, перемігши з рахунком 0:5.


Вірменія - Україна 0:5
Голи: Тимчик, 22, Зубков, 57, Довбик, 69, 84, Ігнатенко, 81

Вірменія: Юрченко — Дашян, Амбарцумян, Мкоян (Восканян, 76), Чалишир, Маргарян (Монрой, 75) — Бічахчян (Арутюнян, 46), Григорян, Байрамян — Барсегян (Шагоян, 63), Селараян (Серобян, 82).

Україна: Лунін — Забарний, Кривцов (Матвієнко, 77), Качараба — Тимчик, Сидорчук (Піхальонок, 46), Ігнатенко, Миколенко — Циганков (Яремчук, 66), Яремчук (Довбик, 67), Зубков (Мудрик, 72).

Попередження: Бічахчян, Дашян, Арутюнян — Кривцов


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK