Україна - Шотландія: де дивитись матч Ліги націй

Хто показує матч Ліги націй-2022 Україна – Шотландія та де дивитися прямий ефір поєдинку в Україні? Дізнайся на ISPORT.
2022 г., 27 вересня, 09:18
Україна - Шотландія / Getty Images
Україна - Шотландія / Getty Images

У вівторок, 27 вересня, національна збірна України продовжить свої виступи у нинішньому розіграші Ліги націй.

У рамках шостого туру групи 1 Дивізіону B українська команда проведе номінальний домашній поєдинок із національною командою Шотландії.

Поєдинок Ліги націй Україна – Шотландія відбудеться у Краковії (Польща). Стартовий свисток у зустрічі прозвучить о 21:45 за київським часом.

Де дивитись матч Україна - Шотландія?

На ISPORT буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Шотландія, яка розпочнеться 27 вересня о 21:45 за київським часом.

Крім того, в Україні цей поєдинок у прямому ефірі в рамках інформаційного марафону "Єдині новини" покажуть на телеканалах ICTV, Інтер, 1+1 та Суспільне, які транслюються в мережах кабельних операторів, ОТТ-платформах та мережі цифрового телебачення Т2. Також матч буде доступний для перегляду на YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Інші поєдинки Ліги націй будуть доступні для перегляду на платформі MEGOGO.

Збірні Шотландії та України зіграли один проти одного у рамках перенесеного першого туру. Підопічні Олександра Петракова не зуміли чинити гідного опору, програвши зустріч із рахунком - 0:3.

Результати України та Шотландії у Лізі націй

Збірні України та Шотландії провели у групі 1 Дивізіону B Ліги націй по п'ять матчів. Українська національна команда двічі зіграла з Ірландією, здобувши перемогу 1:0 і розлучившись миром 1:1, також двічі розгромила Вірменію (3:0 і 5:0) і значно поступилася Шотландії (0:3). Шотландія у свою чергу виграла чотири гри та лише раз програла - Ірландії (0:3).

Наразі збірна України посідає друге місце, маючи 10 очок. Шотландія йде першою із 12 балами.

Де відбудеться матч Україна – Шотландія?

Матч Ліги націй між Україною та Шотландією відбудеться у Краковії на стадіоні ім. Юзефа Пілсудського. Під час футбольних поєдинків арена може вмістити близько 32 тисячі глядачів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK