Україна - Албанія: прев'ю матчу, орієнтовані склади та прогноз

ISPORT представляє анонс матчу Ліги Націй Албанія - Україна
7 вересня, 11:50

У суботу, 7 вересня, у Празі відбудеться матч Ліги Націй, де збірна України зіграє проти Албанії

Обидві національні команди зіграють свій перший поєдинок після участі на чемпіонаті Європи-2024 в Німеччині.

Поєдинок між Україною та Албанією відбудеться на стадіоні клубу Славія Прага, який носить назву Епет Арена. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Де дивитися матч Україна - Албанія

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція гри збірних України та Албанії в рамках Ліги Націй, де можна дивитися хід протистояння. Матч розпочнеться 7 вересня о 21:45 за київським часом.

Також на території України матч буде доступний для перегляду на OTT-платформі MEGOGO. Тут матч покаже канал "MEGOGO Футбол 1";

Джерело: УАФ

Перед матчем

Як було сказано раніше, обидві команди проведуть перший матч після Євро, де і Україна і Албанія не змогли вийти з групи.

"Жовто-блакитні" програли Румунії (0:3), перемогли Словаччину (2:1) та зіграли в нульову нічию з Бельгією. "Орли" програли Іспанії (0:1) та Італії (1:2), а з Хорватією зіграла внічию.

Варто зазначити, що колектив Сергія Реброва, як і підопічні Сільвінью понесли втрати перед очним поєдинком. В стані господарів зіграти не зможе Артем Довбик, а за гостей не вийде на поле Берат Джимсіті.

Джерело: УАФ

Між збірними відбулося на даний момент 6 матчів. 5 разів тріумфувала Україна, ще одного разу була нічия. Матч, де команди "розійшлись миром" відбувся в 2005 році в рамках відбору на ЧС-2006 та закінчився з рахунком 2:2.

Останній поєдинок між Україною та Албанією відбувся в 2018, тоді наша збірна перемогла 1:4.

Орієнтовні склади

Обидві команди, ймовірно, будуть відноситись до Ліги Націй достатньо серйозно, адже це додатковий шанс пробитись на Мундіаль, тож, варто очікувати оптимальні склади.

Україна: Трубін - Конопля, Забарний, Бондар, Миколенко - Бражко, Зінченко, Судаков - Циганков, Яремчук, Мудрик

Албанія: Стракоша - Балію, Аєті, Кумбулла, Мітай - Рамадані, Асслані, Лачі - Асені, Манай, Байрамі 

Прогноз

Збірна України за підбором виконавців сильніше за албанців, тож, "на папері" є фаворитом, втім, Албанія на Євро показала, що вміє непогано грати в обороні та діяти на контратаках, хоч і програла в двох з трьох матчів.

З іншого боку, як було сказано раніше, лідер албанської оборони та капітан збірної Берат Джимсіті пропустить матч, що робить його команду значно слабшою, а матч для України значно легше, тож, ризикнемо передбачити впевнену перемогу України.

Прогноз ISPORT: перемога України з рахунком 3:1.

Нагадаємо, на ISPORT є розклад усіх матчів Ліги націй

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK