Яремчук - про старт у Лізі націй: Сподіваюся, не буде повторення ситуації з Румунією

Форвард вголос сказав те, про що думають усі українські фанати.
7 вересня, 10:07
Роман Яремчук / Getty Images
Роман Яремчук / Getty Images

У суботу, 7 вересня, збірна України стартує в Лізі націй-2024/25. Першим суперником команди Руслана Ротаня стане збірна Албанії, матч з якою відбудеться в Празі.

Під час передматчевої пресконференції форвард "синьо-жовтих" Роман Яремчук висловив надію на те, що українська команда виступить куди краще, ніж на Євро-2024.

"Розуміємо, що, може, й не показали повністю наш потенціал, але взяли чотири очки (в групі) — це найкращий результат України на Євро. Так, показали в матчі з румунами неякісний рівень гри, але у наступних поєдинках продемонстрували, що в нашої команди величезний потенціал", - цитує гравця Суспільне.

"Сподіваюся, що не повториться ситуація, яка була з Румунією, і ми зможемо показати свій потенціал. Як сказав (Сергій Ребров), у нас досить молода команда і хлопці вчаться на своїх помилках. Сподіваюся, команда підійде з великою відповідальністю та покаже свій потенціал".

"Сподіваюся викластися (проти Албанії) на 100%, щоб принести радість та посмішку українцям і три очки в турнірну таблицю. Зараз увага на збірній Україні — про клуб говоритиму, коли повернуся до розташування Олімпіакоса".

Стартовий свисток зустрічі між Україною та Албанією пролунає о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, що на ISPORT буде доступна онлайн-трансляція цього поєдинку Ліги націй-2024/25.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK