Україна - Албанія: Огляд та результат матчу Ліги націй 07.09.2024

"Жовто-блакитні" провели бляклий поєдинок проти "орлів".
7 вересня, 23:45
Україна - Албанія / Getty Images
Україна - Албанія / Getty Images

В рамках першого туру Ліги націй збірна України зустрілась з Албанією в умовно домашньому матчі в Празі.

В першому таймі Україна грала дуже мляво, не створюючи дуже довго небезпеки. Перший удар прийшов від Ромаа Яремчука лише на 40-ій хвилині.

Натомість, гості мали кілька небезпечних контратак. Найнебезпечнішою був удар Казіма Лячі на старті поєдинку, але, на щастя вінгер колективу Сільвінью відправив м'яч повз ворота.

Друга половина зустрічі добре розпочалась для України. Майже одразу ми забили. На подачу Миколенка в штрафну ніхто не зреагував, тож, м'яч дійшов до Юхима Коноплі, який стояв на підступах до штрафної і сильним ударом відправив м'яч у ворота Томаша Стракоши.

Однак, через кілька хвилин нам не пощастило. Албанія скористалась "пожежою" в штрафному майданчику після кутового і після Ардіян Ісмаїлі відправив м'яч повз Анатолія Трубіна.

Ще трохи пізніше Мітай, Манай та Асані розіграли чудову комбінацію. Мітай розпочав атаку, Манай прострілив, а Асані відправив м'яч у сітку воріт та вивів гостей вперед.

Після цього підопічні Сергія Реброва, на жаль, не змогли оговтатись, хоча активно атакували, особливо, на останніх хвилинах.

Статистика матчу Україна - Албанія

Україна - Албанія 1:2

Голи: Конопля, 49 - Ісмайлі, 54, Асані, 66

xG: 0.85 - 1.32
Удари: 16 - 12
Удари в площину воріт: 5 - 6
Володіння м'ячем: 55% - 45%

Україна: Трубін — Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко — Судаков (Ярмоленко, 72), Бражко (Маліновський, 81), Шапаренко (Ванат, 72) — Циганков (Зінченко, 81), Яремчук, Кабаєв (Піхальонок, 72)

Албанія: Стракоша — Хісай, Ісмайлі, Кумбулла, Мітай — Рамадані, Асллані — Лачі (Беріша, 72), Н. Байрамі (Ходжа, 77), Асані — Манай.

Попередження: Асані

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Україна Албанія

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK